Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

före och efter-bilder

2012-04-02 @ 18:58

före och efter…

Efter: Kalla ljusa slingor i en varm/neutral-blond bas.

IMG_0438

Innan: Gulblondt lite överallt och speciellt i överhåret, nacken var orörd på vissa ställen och vissa ställen fläckiga, gamla slingor på längderna och världens längsta utväxt på vissa partier i nacken

IMG_0437

Och som jag sa till Jenny så ska vi i fortsättningen inte göra helfärg för hon är alldeles för mörk för att lägga ljusfärg i hela håret, i fortsättningen blir det slingor för att successivt få tillbaka lite av hennes egen hårfärg emellan slingorna.

Gå in på —>Jennys blogg<— för att se fler bilder!3 kommentarer på inlägget “före och efter-bilder”

 • Idlisa

  WOW vilken skillnad, skitsnyggt :)

  Sv: Jag tog dit råd och köpte mandelolja på Apoteket 😉

  2012-04-03 kl 10:44
 • heartan

  Snyggt! Och ehum… jag ska spola min frisör.. För seriöst – jag ser ut nästan VÄRRE efter att ha kastat bort 1200:- hos henne. Dölja utväxterna för henne är att .. inte kamma upp håret så de syns? Halva mitt underhår är mörkt, resten ljust. Damn, att det ska vara så lååångt till Stockholm!

  Förresten – hur funkade det med ricinoljan till ögonfransarna?
  KRAM o glad påsk!!!

  2012-04-05 kl 14:43
 • emeliecabezos

  nej är det sant?! men shit, du måste komma till mig nån gång! kom i höst då jobbar jag som vanligt på salongen så då får du ta en tur till sthlm :)
  ricinoljan ja….. tror ändå att det funkar! men jag har glömt det typ hela tiden o nu har jag inte haft det på säkert en månad haha! men ska börja igen för det kändes som att det funkade! glad påsk till er också!! kraaam

  2012-04-05 kl 17:09

Kommentera


fem − 1 =