Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

före och efter

2010-12-14 @ 10:42

alltså kolla bilderna!!! Sjukt bra gjort av Katrin! Jag mejlade hennes PT direkt, om jag har råd ska jag definitivt köra med honom till våren, o han ska köra skiten ur mig så jag blir lika tight som hon till nästa sommar!

Katrin- före och efterbilder

Om ni kollar Philips hemsida så finns det massa bilder på andra av hans kunder också. Helt sjukt vilka resultat!

Jag längtar verkligen såååååå mycket tills jag kan gå ut o springa igen o lyssna på bra musik i min IPOD. Eller gå till gymmet o träna styrka och kondition o känna att jag får resultat. Har tränat endel under graviditeten, men tyvärr ytterst lite och särskilt de sista månaderna just eftersom dels är det sjukt jobbigt och dels blir man inte alls motiverad för man vet ju bara att man växer o växer o växer… så det spelar liksom ingen roll känns det som.

Jag kommer ihåg att jag kände mig som en tjockis när den här bilden tog i somras (var väl i vecka 13-14 då, nu när man ser tillbaka så ser man ju jättesmal ut! Man skulle bara vetat då vad som väntade....
Jag kommer ihåg att jag kände mig som en tjockis när den här bilden tog i somras (var väl i vecka 13-14 då, nu när man ser tillbaka så ser man ju jättesmal ut! Man skulle bara vetat då vad som väntade….En kommentar på inlägget “före och efter”

 • kajsakavat

  Längtar med tills man kan träna och känna sig helt utpumpad 😀 Men detta är ett skönt tillstånd också, liksom inga träningskrav 😉

  Svar:
  Ok jag förstår. Det ger nog mer om du gör så som du tänkt. Jag får ett genomsnitt av lönen beräknat för hela året (jag vet heller inte hur mycket jag jobbar eftersom jag är timvikarie…). Är kanske bäst för min del att göra så, ”sämre läge” för dig då kanske :/ man vill ju ha så mycket som möjligt eftersom det ändå redan är reducerat 😉
  Hoppas din väns mamma kan svara :)

  2010-12-14 kl 12:52

Kommentera


2 × = tio