Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Fram med vår-garderoben!!!

2012-03-07 @ 00:09

Så himla skönt att våren e här, eller hur ?! LOVE IT!!!!

Om lite mer än en vecka åker vi till New York också, ska bli sååååå kul!!! Måste skriva upp alla butiker vi ska gå till. Ngn som har tips på bra butiker/restauranger/sevärdheter så säg gärna till:) Mitt numer 1 är iaf Victoria secret 😉 ska gå lös på underkläder, träningskläder och parfymer o bodymists… ååååååå can´t wait!!!!!!

En annan sak om New York, ni som varit där, räcker det med att man har en stroller som vagn med sig? Eller måste vi ta med STOKKE-vagnen? Vi kommer ju gå väldigt mycket…. Vi köpte ju en stroller för ett tag sen, silver cross. Har inte använt den ännu så frågan är hur det kommer funka om vi helt plötsligt ska ha den. STOKKE-väskan är ju såå jääävla stor alltså. Tänk er största resväskan fast dubbel. Så stor e STOKKEBAGEN. hm… måste fundera på det där.

Idag har jag tränat med min PT och sen var Killis och jag ute o gick med Selma, handlade på maxi o lite sånt. Nu sitter vi o degar i soffan. Ska kolla ett avsnitt av Sons of Anarchy o sen sova, imorgon kommer en tjej hit som gör naglar här nere på Hantverkargatan, jag var hos henne för ett par veckor sen. Skulle fotat o skrivit om det men som vanligt hann jag inte… kan länka hennes sida imorgon! Dom har nämligen massa bra erbjudanden just nu!

IMG_0083

Skinnjackan o solglajjer. Kan det bli mer vår-klädsel? :) Å nya vagnen, love it! Marin:) Sålde den beiga i helgen, haha det är en annan story jag MÅSTE tala om för er senare i veckan… hahhahha

IMG_0023

En Dieselklänning som jag fick av Johan när jag fyllde år, äntligen kan man använda den:)

IMG_0086

Vad tycker ni om mitt nya mobilskal? Älskar det!!3 kommentarer på inlägget “Fram med vår-garderoben!!!”

 • Tove

  Jag har massor med tips :) vart ska ni bo?

  2012-03-07 kl 12:10
 • emeliecabezos

  i meat pack district :) ge mig tips gäääärna :))))

  2012-03-07 kl 15:54
 • patty

  Åh fan va snygg du e!!! :)

  2012-03-10 kl 2:48

Kommentera


9 − = ett