Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Fransförlängning!

2010-12-13 @ 12:27

Mitt resultat av fransförlängningen blev såhär:

såhär såg det ut efteråt, osminkad
såhär såg det ut efteråt, osminkad
Såhär ser det ut när jag har sminkat mig
Såhär ser det ut när jag har sminkat mig

Jag är sååå nöjd! Det kostade endast 650 kr, därför är det värt att åka 3 mil ut från stan 😀 Hon som gjorde det heter Wirge och jobbar på Yes4beauty i Åkersberga. Jag tyckte hon var väldigt duktig, även om jag inte har ngt att jämföra med men det känns mycket bra! Så nu får vi se hur det håller, men det beror ju mest på mig själv, hur jag sköter det. Påfyllning rekommenderas att göra var tredje vecka (kostar 380 kr) men det står att det kan hålla upp till 2 månader.

En liten parantes; …. Jag kom 15 min försent… Hon blev lite sur märkte jag, trots att jag bad tusen ggr om ursäkt och ringde i förväg o sa att jag var lite sen.

Men hon var mycket trevlig sen iaf. Men saken var den att jag svettades som en gris när jag låg där på britsen och hon skulle placera frans fööör fraaans o det tooooog sååån lååååång tiiiiiiiid….

Jag hade ju suttit i dunjacka i bilen, var stressad för att jag var sen och sen när jag kom in så var det bara att lägga sig direkt o jag hann inte ens ta av mig koftan och  ni vet ju hur varm man kan känna sig som gravid.

Jag höll på att dö alltså, det var sååå varmt o svettigt och det tryckte så på magen när jag låg på rygg. Men efter de 45 minuterna var klara så fick jag äntligen sätta mig upp och dra av mig koftan. Hade då en blöt fläck på tröjan samt att pappret på britsen också fått en stor blöt fläck, härligt! Men jag fick världens finaste fransar så det var det värt :)2 kommentarer på inlägget “Fransförlängning!”

Kommentera


× 8 = trettio två