Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Frukosttips

2012-04-15 @ 13:00

Vad äter ni till frukost? Jag har massor med bra förslag på goda och nyttiga frukostar! Ni ska få dem i veckan. Idag är det vår igen! igår var det typ dec. haha!

Skulle på Boxning med Sarah idag men kom till gymmet 5 min innan passet började och det var typ 6 barn på kö till minisats… bara att vända igen. Så vi tog en promenad tillsammans ute istället, så himla fint väder så det gjorde ju inget direkt!

Nu ska vi iväg och kolla på lite möbler o få inspiration till hur vi ska inreda huset. Ska förhoppningsvis beställa en FATBOY hängmatta också. Funderar på RÖD, kan va snyggt? Såg en beige förra veckan och den såg bara fööör trist ut. Vitt är snyggt men håller sig nog snygg i en vecka om ens det. Och svart är tråkigt.

Visa bilder sen om vi hittat nåt snyggt!

IMG_0597

Naturell youghurt med blåbär, banan, kiwi och jordgubbar… såå gott!

IMG_0599

Jag är inte så sur som jag ser ut! :) Man ser att jag ljusat upp håret lite iaf! snart dax för mig att fixa om mina extensions… men ska ha dem i typ en månad till sen ska jag ta ut dem, göra mig blondare och sätta i nya till sommaren, can´t wait!!!!Kommentera


+ ett = 8