Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Frysta färdigrätts-människorna…

2012-04-18 @ 09:07

Ibland blir jag så förundrad över vad man kan hitta inne på ICA. Johan och jag brukar spekulera kring vad för typer dessa människor är som köper t.e.x färdig PANNKAKSSMET….. hallå?! HUUR svårt är det att vispa ihop ägg, mjölk och mjöl undrar jag lite då????

Och sen har vi dom som köper FRYSTA FÄRDIGRÄTTER… Det borde ju bara få DÖ ut!!!!! ALLTID när vi ser dessa människor i matbutiken på kvällarna så köper dom en frysrätt och typ en burk dr pepper… hahhahhahhaa. Och sist så var det en halvfet brud i typ 25årsåldern som köpte precis det, en frysrätt som hette Black & White (?!) och sen en dr pepper-cola… ÅÅÅ Vad jag bara vill gå fram till dessa människor och bara ruska om dem, o fråga – VAAAD HÅLLER DU PÅ MED?!?!

Hur svårt är det?? Att laga sin egen mat??? Jag har lust att plocka ihop 5 ingredienser och bara trycka upp dem i nyllet på dessa människor o bara säga -HÄÄÄR, laga! det tar 5 minuter och din frysta whatever-rätt tar 7 min så du får mat 2 minuter snabbare till och med!

IMG_0655

Färdig pannkakssmet/våffelsmet, skulle du köpa?

IMG_0654

Raggmunk på burk…. för det är ju så svårt att riva potatis!

IMG_0653

Detta är det nya tydligen, färdigkokta och SKALADE ägg, hahaha!4 kommentarer på inlägget “Frysta färdigrätts-människorna…”

 • mamamia

  nasty!!!!

  2012-04-18 kl 9:39
 • Deer

  HAHAHA! Så jävla äckligt. Eller fettomorsor i svettiga mjukisbrallor som köper typ jordnötter och vitaminwell och tror att dom är nyttiga. Fy!

  2012-04-18 kl 17:30
 • patty

  eller hur! det enda som är bra är väl äggen, när jag höll på med lchf önskade jag att det fanns! haha äggsnack to go ( låter stört )

  2012-04-18 kl 20:39
 • vicki

  ärligt talat…när ni är i affären, är det så intressant att prata om andra istället för att bry er om vad ni själva ska handla? hur orkar ni engagera er i ”fettomorsor i svettiga mjukisbrallor” och folk som ”tror” att det går fortare att värma sin färdia frysmat..låt folk ”tro” vad de vill och bry er om ert eget…vilka är ni att döma folk utefter vad de handlar? att ni ska gå fram o vilja ”ruska” om nån o fråga vad de håller på med…de e ju nästan patetiskt :) inget illa menat mot er, och jag är själv inte nån som köper frysmat eller färdigskalade ägg i butik men jag dömer inte andra som gör det, de e inte mitt problem!

  2012-04-18 kl 22:35

Kommentera


nio + 9 =