Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ge mig spotify!

2011-08-31 @ 18:30

ÅÅhhh jag kommer liksom inte igång! jag har massor o fixa med hemma men orkar inget! vet ni varför? för jag har ingen musik o lyssna på, spotify synkar inte till stereon :( så jag kan bara lyssna genom datorn, bra ljud…. jävla ilandsproblem jag vet men ändå!

imorgon ska jag träffa jenny! ni vet ?!  :) Höggravida söta deer . Hon länkade visst mig idag såg jag nu, så då länkar jag ju självklart henne också :) brukar annars vara dålig på det men ni vet varför? för jag bloggar alltid från mobilen,… men nu har jag ju ingen. så då blir det dator o snart får jag min ipad o då kommer allt bli så jävla braaaa 😀 Men lite surt att jag inte fick den idag… igår var dom tydligen här men kom inte in för dom visste inte koden?? o vägra ringa liksom??? vi hade ju lämnat johans nr för vi visste att jag inte kunde svara. o idag så skulle dom levva den till johans jobb i gamla stan istället, ja då kom dom inte dit heller pga att det var så jävla mycket trafik, gaaah!!! men imorgon… annars jävlar. ni vet när man beställt ngt, då vill man ju ha det direkt!!!

Nu vaknar Killis, han tog en nap efter att jag spolat av honom i duschen efter han ätit haha. nu får han vara vaken en timme sen blir det välling o sängen!

P7162046

Jag o Johan i somras..Kommentera


tre × 6 =