Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Gick förbi Min första lägenhet…

2012-05-03 @ 21:18

Detta var min första lägenhet. Jag flyttade dit när jag gick första året på gymnasiet och jag var 16 år. En etta på 37 kvadrat och jag minns det som igår! Hyran var på 1600nånting.

Jag hade världens största balkong som ni ser och rummet var stort och fyrkantigt med teracotta-väggar (som jag valde själv,haha).

Badrummet var blått och jag hade badkar. Kokvrån var minimal därav uteblev matlagningen (det vi lagade var typ spagetti och köttfärsås, pannkakor, pulvermos och färdiga köttbullar, ja jag har också ätit halvfabrikat en gång i tiden…men vad visste man om livet som 16åring?!;)

I veckorna gick vi i skolan och på helgerna hade vi fest hemma hos mig (och senare blev det hos oss då min kompis Malin som ni ser på bilden även flyttade in). Vi spelade schlager och 70 och 80talsmusik, drack pops och rökte på balkongen.

När jag var på cypern en sommar lånade jag ut lägenheten till mina kompisar, det skulle jag inte ha gjort för när jag kom hem fick jag klagomål av fester som dom haft haha!

Jehovas bodde i en villa mittemot och snett mittemot var det ett boende för typ narkomaner och annat konstigt folk?! En av dem bodde i vår trapp och kom ibland och ringde på och var helt stirrig. Men den som jag minns mest som bodde här var söta tanten som sitter på ”vår” gamla balkong på bilden. Vi kallar henne M.
Vi stannade och pratade med M idag. Jag gick fram och frågade ifall hon kände igen oss, såklart hon inte gjorde (var ju typ 10-12 år sen!!) men sen när jag berättade att det va vi som bodde i den lägenheten så klickade det! Hon bodde nämligen i lägenheten över då, när Malin och jag bodde där. Och sen när vi flyttade så fick hon vår för hon hade så svårt att gå i trappor.
Hon var visst lite vimsig idag för sen frågade hon igen, ”vilken lägenhet bodde ni i då?” hihi så hon var nog lite dement nu stackarn.

20120503-211415.jpg

Till och med balkonglådorna som min storebror har gjort sitter kvar:) visst är det härligt med minnen?! Vi bodde nog där i nästan 2 år?? Och sen flyttade vi till en 3a lite längre bort som vi kan prata om en annan gång…..Kommentera


× 9 = åttio ett