Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Gravidtröjan jag bodde i

2011-11-09 @ 07:02

Igår hade jag på mig en tröja som jag bodde i under graviditeten (kändes det som iaf) så det blev mäkta konstigt när jag tog på mig den igår för man liksom undrade var magen var? Kändes givet med en gravidmage i den. Därmed borde jag kanske uppdatera min garderob lite?

Men som ni vet har man ju sååå mycket pengar som mammaledig (torkar inte ni också er med tusenlappar?!)
Men i feb ska jag ju faktiskt få unna mig en hel dags shopping med en personal shopper på Åhléns city. Tror ni jag längtar?! Det är ju BARA TRE MÅNADER kvar men det kommer ändå kännas som imorgon!

På tal om det ska jag ju faktiskt hämta upp två klänningar idag så lite shopping blir det:) & har jag tur får jag mina dieselplagg som jag hittade igår som födelsedagspresent av Johan.

20111109-055924.jpg
Gravidtröjan. Samt min snygga fodrade skinnjacka från vero moda/asos som jag beställde som höggravid o då med nöd o näppe fick på mig men då fattades det ca en halv meter för att stänga. Nu äntligen går det:)En kommentar på inlägget “Gravidtröjan jag bodde i”

  • sawiik

    Mysko, får väl kolla upp det igen då! Men kollade på vällingpaketet och det innehåller ju bara naturliga sockerarter från råvarorna. Kan vara så att hon sa att det blev såpass lite socker mängd på kvällen så det var ok man borstade innan. Jaja, det skulle ändå inte funka att borsta efter för Love somnar oftast pangbom direkt. 😀

    Kram kram!

    2011-11-09 kl 10:30

Kommentera


9 + = tio