Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

kändisdag i solen o träning!

2011-10-31 @ 21:38

Idag har vi haft en fantastisk dag i underbart väder! Mötte upp Anna o hennes dotter Klara, käkade på Nk o Jonas Bergström med tillhörande kostymnissar höll upp dörren för oss när vi skulle in, o så sa dom ngt men jag uppfattade inte vad, jag bara log o gick vidare haha! Fattade inte att det var prinsessan maddes ex förrän efteråt då Anna sa det. han hade värsta brillorna på sig o såg rätt fånig ut:) Men mycket trevliga!

Sen var vi i humlan o var i lekparken där o då stötte vi på Peter Jihde med sina två ungar. ”Alice, vad duktig du är, å vad du kan” sa han heela tiden till sin dotter som cyklade runt på en liten cykel, sin minsta dotter hade han i en babybjörn på magen. Tänkte smygfota honom men det blev lite fööör uppenbart:D

Mycket kändisar idag :) Igår såg jag Marie Serneholt utanför vår port, supersöt tjej! Men hon hade typ inte så mycket hår? så det är nog mycket extensions där, som alla kändisar har i och för sig…

IAF! Sen gick Killis o jag hem, slängde i oss lite käk o sen drog vi direkt till sats odenplan, killis fick leka på minisats o mammi tränade med Sandra. superkul! Vi ska börja köra tillsammans en gång i veckan så det känns asbra! sen tränar jag med pt-stina också o ibland själv.

Nu håller johan på att lägga Killian o sen ska vi kolla på alla dessa serier som vi gör på måndagar. Hörs senare!

IMG_0503IMG_0495

Ögon to die for! Min lilla älsklingsbebbe!

IMG_0490Kommentera


två + 5 =