Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

hur ska jag göra, det var frågan

2011-11-29 @ 02:12

försvann jag? nja… har funderat lite fram o tillbaka. O tror jag kommer låta bli att blogga ett tag.. men jag har inte bestämt mig än.. Tycker det är himla kul också men sen är det de där med tiden…. kan jag få köpa ett år av ngn???

Har tusen andra projekt just nu. Jag prioriterar massa annat som tar en jävla tid så jag hinner liksom inte.

vet inte riktigt hur det blir men får se..

Igår var vi iaf på middag hos vår vän Selma, supermysigt! käkade kyckling i lime o apelsin-marinad o till det potatisgratäng (vilket för min pt är ett BIG NO NO oooppssii) men gott var det!

Selma har två katter, whiteys kan man lätt säga. dom är albinos! Elsa o Stig heter dom. Stig o killian lekte ungefär 90% av tiden vi var där o Elsa gillade vår vagn o hade planer på att följa med oss hem.

Killian ääälskar verkligen djur så det kommer nog ganska garanterat bli så att vi skaffar en katt till nästa år när vi flyttat in i huset!

På vägen hem från Selma var vi tvungna att handla o vi gick bara förbi LIDL på vägen. Hm. jag har inte handlat där sen jag bodde i Nybro typ 2003 o jag typ kunde swinga mig till LIDL från vår balkong. Men nu så, vart det premiär i Sthlm. Lite mysko affär måste jag säga. det känns som att man är utomlands såfort man sätter foten innanför butiken. Håller ni inte med?

Jajja, vi skulle ju bara köpa typ mjölk, smör o ägg så så fel kunde det ju inte gå. Dock passerade jag detta som ni kan se här under o fick lite funderingar…

IMG_0749

Elsa & stig chillin

IMG_0750

Detta kan man alltså köpa på LIDL…. jag funderar o funderar… VEM?! köper en färdigpackad burgare på LIDL? Alltså seriöst blir jag illamående nu när jag skriver om det. PLUS att den kostar 20 spänn. Kan man inte hellre då köpa en rykande färsk på grillen eller på in på donken o ta 2 cheese kan jag tycka. HUA.

IMG_0751

Min älskling idag när jag duschade <3Kommentera


× sju = 63