Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Idol, fransförlängning och hårtips :)

2010-12-09 @ 00:19

imorgon ska jag på IDOL-REP i Globen, roligt va ?  Min kompis Lotta jobbar med Tv så hon får gå på massa sånt hela tiden, så nu äntligen hade jag tid att följa med, och Idol är ju askul eller hur ?! Jag har inte följt det så mycket men det borde ju va kul o se live.

Imorgon ska jag även göra två andra roliga saker, dels så ska jag till bm på fm, spännande!

Den andra saken är att jag ska göra en ögonfransförlängning :) Någon som har gjort det? Min kompis hade det o det var så himla fint så nu ska jag också testa det. Kanske kan lägga upp före och efterbilder så ni får se! Plus att det var så sjukt billigt på det stället så om det inte blir bra så gör det inte så mycket.

Har ni börjat köpa Julklappar än? Vi har massor med bra erbjudanden i butiken nu, massor med härliga julboxar med schampo, balsam och inpackningar. Köpte till mig själv idag två produkter från Kerastase för att jag skulle få det fina armbandet på köpet.

bilden blev inte så bra, tagen nu på kvällen, men armbandet är suuperfint, ett stelt armband med riktiga swarowskikristaller.

bilden blev inte så bra, tagen nu på kvällen, men armbandet är suuperfint, ett stelt armband med riktiga swarowskikristaller.

de här produkterna köpte jag, den rosa är för slingat. färgat och skadat hår. En återuppbyggande olja som man tar i fuktigt hår. Den andra är som en inpackning, verkligen jättevårdande för håret och används på samma sätt som den andra.

de här produkterna köpte jag, den rosa är för slingat. färgat och skadat hår. En återuppbyggande olja som man tar i fuktigt hår. Den andra är som en inpackning, verkligen jättevårdande för håret och används på samma sätt som den andra.

Den högra flaskan är en helt ny produkt så jag har faktiskt inte själv testat den ännu, så nu blir det upp till bevis :) Men den rosa är iaf superbra det vet jag för jag har och använder den ofta själv och på mina kunder. Den är oljebaserad MEN blir inte alls fet i håret på nåt sätt. Man tar den i fuktigt hår och antingen fönar eller låter håret självtorka. Håret blir glansigt och återfuktat.

Visste ni förresten att Kerastase har en produkt för periodiskt håravfall? Ett schampo som motverkar periodiskt håravfall, jag har flera kunder som har fått barn som köpt det och tycker det är superbra. Det gör INTE så att man får mer hår, MEN det motverkar att man tappar mer än vad man ska plus att schampot gör så att hårstråna känns fylligare. Sen finns det även tabletter som man kan köpa på life som ska vara bra för håret om ( eller kanske när…) man börjar tappa hår efter graviditeten.

Visste ni att anledningen till att man tappar så mycket hår efter sin graviditet är för att man nästan inte tappat något alls när man varit gravid? Vanligtvis så tappar alla människor ca 100-200 hårstrån per dag. När du tappar ett hårstrå så finns det redan ett redo att komma ut genom samma hårsäck. När du är gravid tappar du mindre hår och därför kan vissa uppleva att dom har fylligare hår. När du sedan fött och börjar amma så tappar du ofta mycket hår, och det är för att då tappar du allt det hår som du skulle ha tappat under din graviditet. Därför får många kvinnor ”ludd” längs hårfästet o i luggen, för att de tappat så mycket hår samtidigt så blir det så många strån som på samma gång ska ut på nytt från sina hårsäckar. 
6 kommentarer på inlägget “Idol, fransförlängning och hårtips :)”

 • sawiik

  Sv: Det är ok, jag har luggit efter med bloggandet själv. Tiden räcker inte till. Och jag har vänt på dygnet så för grymmat. :(

  Jadå, både KappAhl & H&M har billga amningsbh. Jag har dock inte kunnat ha deras då de har 2 sömmar på varsin sida av kupan efter man knäppt bort för att amma som kliade på mig. Knasigt jag vet. :)
  Så jag hittade en skön variant på 1klass där de har märket Carriwell. Den sorten har bara 1 söm på sidan när man knäppt bort för att kunna amma. Skitkass beskrivning men hoppas du förstår lite av vad jag menar iaf. :)

  2010-12-09 kl 1:55
 • Deer

  Vilken kul dag du har framför dig! Jag skulle också vilja göra fransförlängning, vad kostar det och var ska du göra det? Let me know!

  Puss

  2010-12-09 kl 8:09
 • kajsakavat

  jag har gjort fransförlängning, men det var nog 4 år sedan nu. Så det har säkert blivit både bättre och billigare! Men det kliade så tyckte jag i ögat, så var tvungen att ta bort det, och då drogs många egna fransar med tyvärr :/ men resultatet rent utseendemässigt var jag helnöjd med :)

  svar:
  jag har redan gått upp 11kg (är i v.28) så det blir nog mer :O känner mig som en ballong som snart ska spricka, haha 😀
  du är i v.32 eller nåt eller?

  2010-12-09 kl 10:08
 • kajsakavat

  svar:
  jag tycker det är svårt med promenaderna nu, får liksom ilningar och hugg i höft- och bäckenpartiet av det. Måste vara foglossningen tror jag :(
  Jag hoppas på att få gå hem från 5 januari, har sökt havandeskapspenning och väntar på svar.

  Ja vikten känns alltid lite stressande, men samtidigt är det viktigt att det är både hälsosamt för mamman och för barnet. Så vi får tänka så kanske, att vi mår bra för både vår och bebis :)

  2010-12-09 kl 20:05
 • annasdagbok

  Det shampot vill jag ha! Börjar bli flint! :) Hittar man det hos frisören? Ha en trevlig kväll!

  2010-12-10 kl 9:58
 • sawiik

  Nattuggla? Ja, minst sagt! 😉 Men jag måste ge skärpa mig, får absolut inget gjort på dagarna. Blir din bebis som Love så lär du kunna ligga lääänge i sängen på morgonen. 😉

  Ja, gör du så. Köp en och testa, du kan ju köpa en i stooor stl redan nu så du har en redo. Jag hade ingen ork att springa runt och jaga efter Love fötts. Då vill man mest bara vara hemma. Annars kan du ju skicka nån att köpa iofs. :) Tack, är nöjd med min deisgn nu, känns som jag! :) Jag ska prata med lillebrosan idag och se om han kommit på nåt han vill ha i julklapp för min brorson vill ha en film och då tänkte jag beställa samtidigt. Nätet är allt bra! 😉 Jo, i nödfall för jag shoppa på Kappahl. :) Ha en trevlig fredagskväll! Kram

  2010-12-10 kl 17:03

Kommentera


fem × 5 =