Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

inspirationsbilder från igår

2012-04-16 @ 10:03

Igår var vi ju och kollade på möbler, vi hittade lite fina saker vi gillar OCH vi beställde HÄNGMATTAN från FATBOY <3 yyyyeeejjj!!!

Vi bråkade en stund om vilken färg vi skulle ha.

Jag- Jag vill ha den gröna, den är supersnygg.

Johan- Nej den är skitful. Vi tar olivgrön.

Jag- NEEEEE för den e mesig i färgen och kommer bara se tråkig ut.

Johan- Då tar vi röd i såfall. Fast den röda färgen på mattan är inte samma röda som på loggan. Det var inte snyggt.

Jag- Men då tar vi orange då, eller blå, eller vit?

Johan- Eller svart?

Jag- Nae… kan vi inte ta grön…?

Och så höll vi på. Tillslut blev det turkos. Jag är nöjd. Men jag hade velat ha grön eller orange. Fast turkos blir nog ändå bra! Hellre än mes-olivgrön iaf.

IMG_0638

Vi låg hela familjen här o gungade. Mysigt. Den håller 150 kg så eg får inte Killian plats. To bad for him, haha! Men han i butiken sa att den håller mer än 150 iaf så det är nog lugnt att vi alla ligger där om man nu skulle vilja det..

Vi beställde den på Svenssons i sickla. Bra butik!

IMG_0625

Denn bilden är tagen inne på Home In Harmony i sickla. Vi brukar handla endel möbler där och personalen är riktigt trevliga. Även fast vi är där bara en gång i halvåret så kommer dom alltid ihåg en och säger, tja, hur är läget och hur har det gått med huset och lgh…osv osv.. dom kommer ihåg! sånt gillar vi!

Iaf det var inte det jag skulle säga. Tapeten på bilden, den gillar jag. Träinspirerad. Den vill jag ha på en vägg i huset. Och lamporna över bordet, också supersnygga.

IMG_0626

Detta bordet gillar vi, det är från HAY och finns i flera storlekar. Vi letar efter ett snyggt matsalsbord för 6 platser på varje sida. Tror att det blir supersnyggt att bryta av med ett matt svart bord till vårt vitglaserade askgolv.

IMG_0627

Stolarna fanns i vitt, svart, grå, grön, gul och blå. Funderar på vita eller svarta och sen typ en eller två stolar i gult eller blått.

IMG_0628

IMG_0642

Killis och jag gungar i nån slags stol inne på Fredells.

IMG_0645

En ganska stor takdusch? och ganska stort badkar…

IMG_0632

Denna utomhuslampan vill Johan ha. Den är typ större än Killian.

IMG_0636

Ser ni Killians märken i ansiktet. Han voltade rakt in i vårt sylvassa vardagsrumsbord innan vi åkte hemifrån. Idag har han världens blåmärkeKommentera


sju + = 16