Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

jag är en cylinder!!!

2011-04-21 @ 21:10

Igår slog det mig hur fan jag ser ut. Alltså, jag väger ändå ”bara” 66,8 kg men jag provade nämligen lite av mina gamla kläder som jag hade innan när jag var smal och mitt dieselskärp som jag brukar ha i midjan på innersta hålet kunde jag nu inte ens knäppa alls?! HERREGUD tänkte jag då. Är jag så tjock. Ja, det var ett uppvaknande kan man säga. Jag trodde faktiskt inte det var SÅ stor skillnad men det var det. Så nu ska det hårdtränas ordentligt! Äta kommer jag göra, det behöver ni inte tro nåt annat men jag ska träna träna träna o gå o gå o gå.. Idag gick vi 2 mil tex. En bra början 😀 Vi gick först till söder och genom tantolunden o sen till långholmen och därefter över till kungsholmen igen o lilla essingen och sen hem igen till kungsholmen. Med vi menar jag min mamma och jag. Hon är nämligen här uppe nu o hälsar på, Johan är i Göteborg och gör ett projekt för Volvo. Han kommer hem nu om typ en halvtimme, saknar honom såååå mycket! Han åkte i måndags morse. Imorgon vid lunch tar vi bilen ner till småland o firar påsk, då ska min bror Danne och hans sambo Lena få se Killian för första gången, ska bli så kul både för oss och dem! O deras söta dotter Selma också såklart.

Killian sov i fyra timmar i sträck i vagnen idag. Mina tuttar var sprängfyllda och stenhårda sen jag kan säga, tur att han är så glupsk så han kunde tömma dem ordentligt iaf:) Hmm.. vad var det mer jag skulle säga. Jo, han har varit så jävla grinig den senaste veckan, på kvällarna. Han skriker och det går liksom knappt att trösta honom. ringde bvc och de sa att han är inne i sin tillväxtfas, jo han är ju 8 veckor nu så det är väl så. Men jag ger honom droppar hela tiden för hans mage och det blir lite bättre då. Den där boken växa och upptäcka världen är ju helt omöjlig att få tag på, slutsåld överallt och på biblioteket står jag i kö för att få låna den, hoppas bara det går snabbt för jag behöver läsa den nuuuu!

bild.JPG

En jävligt snygg vagn och en lite halvsnygg morsa:D

Snart får jag extensions iaf, har inte haft långt hår sen i Januari. Så just nu är jag alltså tjock och korthårig 😀 men jag är iaf brun då jag solade solarie i söndags och brände mig totalt och sedan smörjde jag in mig med brun utan sol och efter det såg det ut som att jag varit på charter i en vecka, perfekt! haha.

O det här med bristningar förresten, jag fick inga!!! Nu kan det väl fan inte komma några så sent efter förlossningen. Min mage är helt fri från dem, dock fick jag några små små på tuttarna när mjölken kom för de blev så himla stora så snabbt så det gick inte att undgå. Men de syns knappt. Jag har sett på ”en unge i minuten” och vissa där har ju hela magen full men bristningar, stackars dom alltså!!!

Nu kommer Johan hem!!! ÅÅ min älskling!Kommentera


× 4 = trettio sex