Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

jag ger upp!

2012-04-18 @ 18:03

Alltså den här lilla människan är en riktigt liten DJÄVUL ibland. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta men just nu (igår och idag) har han varit OMÖJLIG!!! Han ska bara ha allting hela tiden, och alltid det han inte får ha. Och tar man det ifrån honom så blir han GALEN. Och ber man om att få ngt som han har tagit så springer han iväg och gömmer sig. ÅÅÅÅ jag blir galen. Han skrek hela vägen på bussen idag för att han inte ville ha sina skor på sig. Han är tvärtemot hela tiden! 14 månader…. är det nu helvetet börjar??? trots och gnäll. Isåfall får spiralen sitta kvar tills den kryper ut självmant. INGA FLER BARN!

IMG_0667

GIV MIG STYRKA…Kommentera


sex − = 3