Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Jag har blivit lämnad!

2011-11-06 @ 20:02

Min pt ringde nyss o gjorde slut :( det känns fan så! Som att man blivit dumpad:( Jag som tränat så jäkla stenhårt denna veckan för o kunna se o visa resultat för henne nu på ons när vi skulle tränat. Nu är allt skit bara:( fan fan fan!
Hon ska börja jobba som sjukgymnast på sjukhus så jag fattar ju hennes val. Men det kom som en fet smäll i ansiktet. Av 4 pt:s som jag haft har 3 slutat o alla dom har varit toppen. Den enda som var dålig var hon som INTE lämnade mig utan tvärtom.

Nu ska jag gråta en skvätt. Suck.

Personlig_tr_nare

PS: Jag vill därmed göra en efterlysning! PT-SOFIA som också bloggar o som jag tror ibland läser min blogg? jag har försökt att kommentera din blogg flera ggr men vet inte om det kommer fram? Annars säg till om du vill träna med mig eller träna mig som din pt.. om du har möjlighet!En kommentar på inlägget “Jag har blivit lämnad!”

  • Jenny

    Tråkigt :( Inte alltid lätt att hitta en bra pt som faktiskt vet vad de gör! Min pt lämnar mig inte så lätt…är gift med honom 😉 Snart dags att anlita honom igen då jag inom några veckor kan börja träna igen! SÅ taggad :)

    2011-11-06 kl 20:21

Kommentera


fyra − 1 =