Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Killian ”fyller år” idag juh!!!

2011-08-23 @ 10:23

Vet ni vad som nyss slog mig ?! Killian är ju för fan 6 MÅNADER idag!!!!! GRATTIS min lilla korv!!!! Fattar ni 6 månader, sjuuuuukt vad tiden går snabbt! Nyss låg man ju som en klubbad säl o var likblek i ansiktet o plaskvåt på kroppen o krystade o krystade o en till.. en till.. o till slut med många läkares hjälp o att barnmorskan formligen slängde sig över hela min mage o la hela hennes jaa minst 85 kg iaf i vikt över mig o jag tänkte att ”gud nu trycker jag på tills han kommer ut o jag ger mig inte, om jag så ska spricka o klippas o sys, för nu jävlar kommer han!” å det gjorde han. den lilla skrutten.

Jag blir ju så rörd när jag skriver om det så man börjar lipa liksom. Det är ju helt insane hela grejen. Att man är mamma och har en fantastisk son. Fan vad jag älskar honom.

Utan tvekan det bästa som kan hända är att få barn. Det vet man när man fått det. Jag nästan längtar lite till att skaffa syskon till Killis.. fast ändå inte.. ja vi får se. Det blir senare men då ska ni få följa med på den resan med! :)

Lite saker som har hänt o som Killis kan göra nu när han är 6 månader:

-Han rullar runt.. o rullar runt o rullar runt… hela tiden. Gäller att ha koll!

– Han sitter själv

– Han pussar mamma om mamma säger ”Killian PUSSA MAMMA; PUSS PUSS ” hihi visst är det sött? då lutar han liksom försiktigt fram huvudet mot mig o öppnar munnen :) min älskling.

– NU TILL DET STÖRSTA: HAN FÖRSÖKER SÄGA MAMMA!!!!!!! YEEEEYYYY .. jag vet inte huuur många timmar per dag jag tragglar mammam ammama mamma mamma mamamammama med honom hahha.. ne lite överdrivet kanske men ni fattar, jag försöker iaf! O han tittar på mig o så formar han munnen som ett O o säger MMMM oooo  Maaaa ja o lite olika varianter. Men han är påväg!!!

Jag har ingen aning om när bebisar säger mamma? o pappa? hur var det för er som har äldre barn? Antar att det kommer dröja ett par månader minst innan han säger det men det känns iaf varmt i mitt hjärta att han försöker :)

P2251578

NYFÖDD …. <3
4 kommentarer på inlägget “Killian ”fyller år” idag juh!!!”

 • gullan88

  Grattis Killian på 6 månaders dagen. Nu är det liksom halvvägs till Ett år. Det är sjukt hur tiden går snabbt när man har en liten 😀

  2011-08-23 kl 10:31
 • Ellie

  Ja min lilla Heiley blir 7 månader idag! exakt 1 månad mellan dom!. Tiden går så ruskigt fort! det märker man ju på barnen. Snart är man 60 och gråhårig haha!

  2011-08-23 kl 12:24
 • Pojkvän

  Min lilla korvis….älskar och saknar er båda massor! <3<3<3<3

  2011-08-23 kl 12:36
 • emeliecabezos

  haha ja visst gör det :) allt går fööör fort!!
  Älskling loooove uuuuu!!!!!!!!!!!!!!! <3<3<33<33<3

  2011-08-23 kl 19:55

Kommentera


4 × = tjugo åtta