Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Killian ökar och jag minskar

2011-03-06 @ 13:59

Hej på er!

tack för alla grattishälsningar <3 <3

Sorry lite väl många dgr utan inlägg, men man hinner ju knappt gå på toaletten som det är just nu. Och det viktigaste är ju såklart familjen framför allt bloggande ?! Iaf så har vi det jäääättebra, allt funkar super. Killian sover och äter och bajsar och så går det runt. haha. Han sover typ två timmar i sträck på natten sen vill han äta, jag lägger han vid brösten o sen somnar jag om medan han äter. Sen vaknar jag en stund senare av att han somnat han med. Sen håller det på så hela natten. På dagarna är han jättelugn o sover mest o skriker inte alls mycket, men det kommer väl senare 😀

När vi var på återbesök på SÖS i tisdags så hade han ökat o ligger redan över sin födelsevikt, när han föddes vägde han 3520 g och sen gick han ner 170 g innan vi åkte hem från BB ( vi stannade rätt länge där, från tis till lör o Killian föddes ju på onsdagen). På återbesöket vägde han 3575 g. Inte konstigt för han äter ju hela tiden?!

Själv var jag supernervös när jag skulle väga mig första gången efter förlossningen, jag vägde mig första gången för en vecka sedan, då vägde jag 75 kg, sen vägde jag mig i onsdags o då vägde jag 72,7 och idag vägde jag 71,6 så jag går neråt, skönt. Hoppas det inte stannar av bara…

Annars, fan vad mysigt det är att vara förälder!!!! Helt sjukt.

Här är min mage knappt ett dygn innan Killian föddes..

bildEn kommentar på inlägget “Killian ökar och jag minskar”

  • Tove

    Hej! Grattis till fina lillkillen!

    2011-03-07 kl 20:44

Kommentera


4 − ett =