Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Killis vägrar sova…

2012-03-24 @ 23:09

Fan så svårt det är att ställa om killians dygnsrytm efter NY… Vi kör just nu 5-minutersmetoden, har varit inne ca 3 ggr o han gallskriker… Han somnade (tvärdäckade) i soffan förut med vällingflaskan, så trött är han ju..

Håller just nu på att marinera lammrostbiff i citronskal, timjan, vitlök, olivolja o svartpeppar. Kommer nog bli en god middag!
Själv fick jag ett minst sagt knäppt ryck här nyss när jag skulle till Ica & köpa välling. Fick toksug på jordnötsringar (?!?!) hahhahaha.. Kan inte minnas att jag köpt det nån gång i hela mitt liv. Smygöppnade påsen lite, rätt gott!!!

Så fort killis har somnat ska vi börja kolla på en skräckfilm:)

20120324-220843.jpg
Min älskling på flygplatsen <3Kommentera


× 6 = arton