Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Lååångt hår igen!

2012-01-18 @ 11:31

Mammi har långt hår igen! Känns underbart!

20120117-123738.jpg
Nu ska jag möta upp min älskling o äta lunch <35 kommentarer på inlägget “Lååångt hår igen!”

 • tvillingmorsan

  Jag har utmanat dig i min blogg :)
  Kram!

  2012-01-18 kl 14:39
 • Idlisa

  Åååh vad lyxigt med extensions. Jag hade velat ha lite längre men framför allt tjockare hår. Jag har inte råd (läs för snål) att unna mig den lyxen, det verkar som att man måste besöka frisören ofta för att underhålla det = dyrt??? Jag har löshår på clips som jag sätter i när jag vill vara extra fin men det hade varit najs att ha det i hela tiden :)

  Sv: Vårt hus är ett Myresjöhus som vi har ritat om lite. Tänkte att jag skulle visa bilder på hur vi bor när vi passerat 12 veckor i gravidteten.

  Kram

  2012-01-19 kl 10:09
 • Idlisa

  Btw..vilken typ av hårförlägning rekommenderar du? Är det någon som är mer skonsammare mot håret (har hört att håret blir väldigt slitet av att förlänga det??)

  2012-01-19 kl 10:11
 • emeliecabezos

  Idlisa: man måste verkligen inte besöka frisören ofta med extensions!! vem har sagt det?! då är det ngn som har haft väldigt taskigt löshår isåfall. det håret jag använder sitter i upp till 6 månader och mina kunder brukar komma ungefär en gång under den tiden och toppa det lite o fixa färgen. clips sliter mer på håret än att ha riktiga extensions. (om man har keratinfästen, en bra frisör som satt i dem och ett bra löshår). jag rekommenderar keratinfästen, jag jobbar själv med great lengths och har gjort sedan 2006.. gå in på deras sida om du vill.. http://www.greatlengths.net

  Håret blir INTE slitet av extensions, sålänge du borstar håret varje dag och inte sliter i fästena, och låter håret vila lite emellan ibland. har man som många av mina kunder extensions i hela tiden. dvs ta ut och sätta i nya samma dag o göra så i flera år så tar det såklart tillslut stryk, men så länge det inte gör det så kör vi på. jag säger alltid till mina kunder om det känns slitet o de bör vänta. men oftast blir det tvärtom att håret blir bättre för man låter det växa i 6 månader och kanske inte färgar det lika mycket plus att man tvättar det mer sällan (schampo är också slitage man kanske inte tänker på).. jag tvättar håret ca var 4e-5e dag med extensions o var 3e utan. kram!

  2012-01-19 kl 13:55
 • Sandra

  Vad fin du är och va fint håret är :)

  2012-01-19 kl 16:12

Kommentera


ett × = 5