Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Lägenhetsförsäljning o lite annat..

2011-09-28 @ 11:31

Fick en intressant kommentar i föregående inlägg som jag ska svara på senare.

Haha, man är själv frisören, men man ska vara veligast av alla när det gäller o klippa av sig håret eller inte.

Men mer om det senare. Ska förklara varför jag MÅSTE göra det.

Killian & jag har sovit en extra timme nu, jag var sååå trött så jag behövde verkligen det, (skulle behöva två timmar till men..)

Jag har ASONT i halsen idag, alltså mycket värre än igår, dock känner jag inte influensakänslan i kroppen. Men jag får helt enkelt vila med träningen denna veckan.

Men jag måste ändå förbi gymmet o köpa nya pt-timmar, då deras erbjudande om 12timmar o få 2 gratis går ut nu 30e. Jag har inte behövt köpa några innan då jag hade många innestående sen innan min graviditet men nu har jag använt upp alla dom plus några till så jag måste köpa nya, inte så roliga pengar att slänga ut, men det är verkligen min högsta prioritet av vart jag lägger pengar på mig själv, jag skiter i alla kläder o skor i världen för pt-timmarna är det bästa du kan spendera på dig själv, dom som testat pt o fått en riktigt bra vet vad jag pratar om :)

När jag börjat närma mig mitt mål ännu mer så ska jag försöka träna mera själv, o träna mindre med pt, (synd men det handlar om det ekonomiska)

Eller EGENTLIGEN handlar allt om hur mycket vi får ut för våran lägenhet när vi säljer den. Vi ska lägga ut den i mellandagarna tror vi. Tydligen är det mycket folk som går på visning då, och vi behöver goooood tid på oss, ifall vi inte skulle få det vi köpt för, så att vi kan göra en omvisning.

Får vi däremot en VINST på 100tusen eller mer, då blir vi verkligen JÄTTEGLADA. Men som sagt… marknaden e rätt skakis idag…

1NKEKRKN_q100_h400_w600_mFile_cmFitAndClip

Såhär såg vårat sovrum ut när vi var på visningen för vår lägenhet… Vi har möblerat med sängen på samma ställe idag men vi ska byta rum med vardagsrummet innan visningen så detta kommer vara vardagsrum. Vad tror ni om det?6 kommentarer på inlägget “Lägenhetsförsäljning o lite annat..”

 • mamitavicki

  hoppas allt går bra med lägenheten och att ni går i vinst, så slipper ekonomin bli ansträngd! går själv på mammaledighet om några veckor och oroar mig självklart över pengar och hur man ska klara sig…men det ordnar sig alltid!

  förresten, jag tror d blir skit schysst med vardagsrum där ni har sovrummet idag. mysigt med öppen spis i vardagsrummet :)

  fan ska du klippa dig? skulle aldrig klippa mig om jag hade ditt hår! men du e ju frisör o kan det där waaay better than me haha…d blir nog snyggt oavsett.

  läser din blogg varje dag, din son är underbar och det verkar din man också va! kram vicki

  2011-09-28 kl 12:06
 • Pt sofia

  Precis,investera i en PT är värt massor :)

  2011-09-28 kl 12:25
 • a.s

  wow vilken fin lgh… vad kommer ut gangs priset ligga pa? fina kakelugnar :)

  2011-09-28 kl 13:25
 • scorpio – 2 VILL BLI 3

  Åh vad fint. För att kunna svara på frågan så behövs nog en bild på vardagsrummet också..;)

  2011-09-28 kl 15:04
 • emeliecabezos

  TACK söta vicki för din kommentar! hoppas också självklart på vinst men som du säger, allting löser sig oavsett! :) har man den inställningen så går allt bra:)

  angående vardagsrum o sovrums-switchen, så tror jag också det blir toppen då vi kommer ha vardagsrummet som ”mittpunkt” i lägenheten istället för två sovrum i anslutning till varandra som det är nu.
  det där du skrev om kakelugn i vardagsrum, vi har kakelugnar i alla rum hihi:) alltså 3 st.
  O haha du vet inte hur mitt hår känns just nu, svinto.se!!
  o tack för komplimangen om min familj, dom är lika underbara båda två:)))

  2011-09-29 kl 14:43
 • emeliecabezos

  a.s: vi kommer lägga ut lägenheten på acceptpris för o slippa budgivning o massa hets. vi betalade 5 850 000 kr så vi kommer lägga acceptpris där någonstans..

  scorpio: Bild på vardagsrummet kommer 😉

  2011-09-29 kl 14:45

Kommentera


8 − = fem