Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Lägenhetsförsäljning..

2011-10-07 @ 10:44

Fick precis veta att vår granne sålt sin lägenhet, dom bor dörr i dörr med oss o har en 2a på 50 kvm. Det var förresten dom som var barnvakt när Johan o jag var ute o käkade med min brorsa o Lena när dom var här uppe för ett par helger sen! Så himla gulliga är dom. O nu har dom fått sin lägenhet såld, o dom fick 71000 per kvm! Sjukt bra! Hoppas att det går lika bra för oss… Fast vi köpte ju dyrare men vår är mycket större o mer ”pimpad” än deras så det ska nog gå bra hoppas vi:D Man är så nervös liksom för sin försäljning i och med att marknaden är så skakis.. Men nu när det gick så bra för dom och dom till och med gjorde en vinst på ett par 100tusen så känns det som att det borde gå bra även för oss?! Håller tummarna!
Plus att grannen längst ner idag sa att föreningen bredvid oss ska göra vindsbygge till våren så då är det nog inte kört för oss med vinden ändå.. Som sagt, hoppas på ett bra flyt här nu framöver… Det hade VERKLIGEN suttit på plats..
Nu: jobba!2 kommentarer på inlägget “Lägenhetsförsäljning..”

  • Nike

    Hej! Ville bara skriva att jag verkligen uppskattar när du delar med dig av dina tankar kring t.ex. Ekonomi och hur många barn ni vill ha samt när, osv. Det är inte många som skriver så personligt och öppet. Du är helt enkelt grym och Killian är det sötaste jag sett! Kramar!!

    2011-10-07 kl 20:15
  • Emelie

    Hej Nike!!!! Taack för din fina kommentar :) man blir ju såååå glad :))) klart jag vill dela med mog om sådant! Inget som är hemligt med det:) jag gillar att diskutera sånt därför jag skriver om det :) tack för dina fina komplimanger!!!!

    2011-10-12 kl 20:31

Kommentera


åtta + = 14