Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Längtar…

2011-04-22 @ 00:07

Det finns så mycket som jag längtar till nu..

längtar tills att Killian börjar sitta, krypa, säga mamma och pappa..(längtar också tills han sover i sin egen säng men det är en annan sak..)

Sen längtar jag tills det blir sommar, längtar tills jag fått tillbaka min shape:) och sen längtar jag tills vi ska flytta till vårt hus och till vi ska gifta oss:) Huset flyttar vi in i i maj nästa år. Alltså lite mer än ett år kvar, det ska byggas först 😉 det första jag ska göra då är att köpa en fatboy hängmatta och ligga o slagga i medan Killian sitter i sandlådan o gräver  haha!

Sen längtar jag till en lång skön semester o när det blir har jag ingen aning om. Beror på om vi får köpa loss vinden över oss eller inte. Får reda på det nu i maj och om vi får köpa den så kommer vi antingen sälja vår lgh med råvind så får de som köper inreda själva o bygga etage. ELLER så renoverar vi den själva o säljer färdigkittad, allt beror på pengar o tid…. vi får se. Hoppas vi tjänar en hacka iaf, då drar vi till maldiverna i vinter o bor i en bungalow vid havet, o bara badar, solar, leker, älskar och äter o dricker gott i två veckor.

Nu lite bilder

min perfekta bebis:)

min perfekta bebis:)

sover så sött..

sover så sött..

Killian på skötbordet, den perfekta skötkudden, den innehåller "puffar" som ni vet den gamla sackosäcken man hade på 80-talet:D

Killian på skötbordet, den perfekta skötkudden, den innehåller "puffar" som ni vet den gamla sackosäcken man hade på 80-talet:D

min trötta lilla korv!

min trötta lilla korv!

Killian o jag badar !

Killian o jag badar !3 kommentarer på inlägget “Längtar…”

 • mymiracle

  Tja!

  Ha ha, ja men okej den där STOKKE-vagnen kanske inte verkar så himla dum trots allt 😉

  Alsira har faktiskt haft perioder då hon är lite skrikigare och de har även hos henne börjat på just tidiga kvällen. Jag upplevde att hon hade magknip så började med Semperdroppar. Sedan dess har hon blivit bättre och hon får bara såna där dumma kvällar nån gång ibland. Vad jag har läst är det vanligt att bebisar blir lite gnälliga just på eftermiddag/kvällen och ofta för att det kan vara lite körigt i magen då. Men jag vet, det är jättejobbigt! Alsria har ju varit väldigt lugn och harmonisk sedan hon föddes så man har väl kanske blivit lite bortskämd!

  Håller med om att man längtar lite tills de blir lite mer ”barn” samtidigt som de är himla mysiga nu också, och det finns ju fördelar med att de ”ligger där man lägger dem”!

  Har du hittat några bra barnvagnsuteserveringar i Stockholm än då? Jag letade desperat förra lördagen och slutade på Prinsen, i skuggan, med Alsira stående på utsidan av själva ”uteserveringsstaketet”… Ha ha, detta mammaliv bjuder på mycket nytt!

  KRamar!

  2011-04-27 kl 7:44
 • heartan

  Maaaaaa så söt han är, din fina lilla Killian-kille! Var hittade du den smarta kudden till skötbordet?? Verkar ju riktigt smart, så inte små bus kan rulla iväg hur lätt som helst. Tänkte skaffa sån´t över badkaret-skötbord och vore ju skönt att veta att bebben ligger någorlunda stilla…
  Shapen kommer nog snart tillbaka – om inte annat när Killian börjar springa omkring. 😉
  Hmpf… Maldiverna… nu blir jag ju bara så där lagom avis. 😛 Kram!

  2011-04-27 kl 14:49
 • Idlisa

  Så fin han är :)

  2011-05-03 kl 12:01

Kommentera


6 × = trettio