Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Läs Detta!

2012-01-06 @ 00:19

jag läser denna artikeln på aftonbladet om lilla Kevin som bara blev 2 år gammal p.g.a ett gäng idiotiska läkare som inte kan sina yrken. Jag gråter.

Vad gör vi om det skulle hända ngt med Killian? Jag skulle aldrig kunna överleva en sån sak. Vill inte ens tänka på det… det får aldrig hända ngt med mina barn, aldrig!

Jag förstår inte hur man kan gå vidare… HUR GÖR MAN?  Om jag får önska mig en sak så är det att mina barn och min familj alltid ska få vara friska o leva länge.

Läs artikeln –>här<–

bild

Min älskling, må du leva o va frisk tills du är 100 år <3 (här ca 3 månader, var den enda bilden jag hade på min egen dator, den andra e inlämnad på service…)2 kommentarer på inlägget “Läs Detta!”

 • MyBabySunshine

  Åh gud ja, jag såg den videon på youtube idag.. Det är så hemskt att se när föräldrarna precis fixat papper å ska åka iväg från Gaza å så ringer läkarna in dom på sjukhuset för att säga att han gått bort.. Mamman bara slänger sig över pojken och skriker. Jag trodde jag skulle dö när jag såg det.. Hur jävla grymma kan folk egentligen vara?! Och säga att det inte är akut??

  Gud nej sånt önskar man inte hände någon.. Hade aldrig kunnat tänka mig hur hemskt det är.. Inga föräldrar ska behöva få uppleva något sånt!

  2012-01-06 kl 0:39
 • MyBabySunshine

  Oj nej, det var ju inte den artikeln.. Asså jag är ju totalt förvirrad.. Men iaf så var det samma sak på det klippet bara att det var en familj från Gaza.. Ungen heter Kevin där med hade jag för mig.. :S

  Iaf så ska ingen behöva uppleva något sånt.. :/

  2012-01-06 kl 0:42

Kommentera


+ nio = 17