Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

HUR GÖR NI?

2011-09-23 @ 11:18

För att dra en fet konrast till föregående inlägg så tänkte jag lista tre helgfavoriter!

Tänkte nämligen på en sak, kommer ni ihåg den gamla marabou-reklamen då dom visade olika händelser o hur många rutor dessa var värda? Typ hoppa i sjön, 3 rutor. etc etc. Minns inte så noga. Kommer ihåg att när jag såg den reklamen för 100 år sedan så tänkte jag, vem kan hålla sig till exempelvis 3 rutor ?!

Själv moffar man ju i sig hela, vilken situation man än är i. Fast oftast är det ju ganska givet att man gottar sig hemma i soffan till en film el dylikt.

Det brukar alltid va såhär (för mig iaf) :

1. Du öppnar chokladkakan direkt utanför butiken när du precis betalat, du är sååå hungrig o sugen så du öppnar snabbt paketet utan att ngn ser dig (tror du) och sedan moffar i dig minst 2 rutor (gärna 4 om du är ensam annars delar du med dig av två till pojkvännen eller kompisen som ser lite konstigt på dig)

2. Har du lyckats att inte äta fler rutor på vägen hem ( Yeah rigth) så lyckas du åtminstone stoppa i dig minst 4-6 st till under tiden ni/ni lagar/fixar mat.

3. resterande rutor (En Marabou 200 gram chokladkaka har 28 rutor, 7 rader med 4 rutor i varje) så låt säga att det är ca 14-16 st kvar (om du har tur, o nu är jag GENERÖS) kommer med stor sannolikhet (dvs 100% sannolikhet) försvinna under kvällens lopp tillsammans med hinkvis med te.

Detta var mitt sätt att äta Marabou, hur gör ni andra ? 😉


Listar mina tre favoriter nedanför som lovat:)

1. POLKA. En relativt ny (??) smak, jag åt den först förra helgen iaf o jag älskart!

2. En gammal goding, min största favorit, miiiinnnntttt….

3. minns ni marabou amigo ? TYP ASGOD om ni frågar mig!

images-1mat-marabou-mintkrokant_16836934_50159785_155438554

marabou_amigo_200g_1_88186707
7 kommentarer på inlägget “HUR GÖR NI?”

 • hannahlee

  jag äter choklad precis som du.. haha.. trodde jag var ensam om det..

  2011-09-23 kl 11:27
 • inez

  Jag är rätt bra på att hålla mig till kvällen! Men när det väl är chokladdags ser jag till att få mest choklad genom att alltid äta snabbare än min pojkvän och sen titta på honom med bedjande ögon så han bara måste ge mig den sista chokladbiten (eller bitarna). Jag brukar tugga två rutor och sen suger jag på två rutor och sen börjar jag om med proceduren igen. På så vis får jag ut mest av chokladen :) lite skumt beteende kanske? Själv gillar jag frukt & mandel bäst men den hatar min pojkvän så därför får jag alltid ha den ifred. Men oftast väljer vi svennisarna mjölkchoklad och schweizernöt!

  2011-09-23 kl 12:31
 • scorpio – 2 VILL BLI 3

  jag är nog en av de få som kan ta ett par rutor och sen vara nöjd..:) Iaf när det gäller marabou mjölkchoklad som är så fruktansvärt söt.
  Annat är det med riktigt mörk choklad, mmm då trycker jag i mig en kaka på nån timme…=)

  2011-09-23 kl 13:31
 • emeliecabezos

  hahaha jag tycker det är roligt o höra hur andra gör :) frukt o mandel tycker jag e superäcklig haha! men jag gillar inte russin o sånt inte nötter heller så mycket.

  o scorpio, jag är verkligen tvärtom dig! :) jag äter typ max två rutor mörk choklad sen e jag nöjd, men den ljusa kan jag moffa i mig hur mycket som helst 😀

  2011-09-23 kl 14:33
 • scorpio – 2 VILL BLI 3

  Jag var precis sån för ett par år sedan, men sen helt plötsligt så tyckte jag det var för sött, och provade mörk..åh himmel så gott. Inte gillat mörk choklad innan alls men plötsligt så. Tillsammans med ett glas rött är det supergott.

  2011-09-23 kl 14:49
 • emeliecabezos

  ja jag gillade inte heller mörk choklad innan men nu älskar jag det! (till en kopp te mmmm) dock har jag fortf väääldigt svårt för rött vin.. eller alkohol överhuvudtaget. vitt vin gärna om det är ett riktigt bra vin. men annars… nej tack.. kanske festade för mycket o för hårt som ”ung” helt enkelt o drack för mycket häxblandningar o hade för många jobbiga bakisdagar haha!

  2011-09-23 kl 15:01
 • Rebecka Fors – Bloggar om vardag, träning och hälsa!

  Amigo är sååå god, synd att den knappt säljs längre!

  2011-09-23 kl 20:02

Kommentera


+ 5 = åtta