Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

ljudisolera barnrummet, ja tack!

2012-04-13 @ 09:05

Igårkväll när Johan & jag låg i sängen & skulle sova så skulle jag visa lite bilder på Killis som jag tagit när vi duschade igår, hahhahha jag höll på att skratta ihjäl mig för han är så söt och arg! Kolla in vårt kid!!! Han älskar att duscha men här blev han lack för att det roliga var slut antar jag.

Och ni vet när man skrattar men inte får, så man får försöka svälja skrattet liksom. (annars vaknar Killian) han ligger ju i rummet bredvid och vi har ingen dörr emellan och han vaknar ju om man tappar en knappnål på golvet. Spelar ingen roll att vi hade honom i vardagsrummet när han var nyfödd sovandes med soroundljud på högsta volym när vi kollade film. Han blev ändå världens mest ljudkänslige kille.

TROR NI ATT VI LÄNGTAR TILLS VI FLYTTAR TILL VÅRT HUS?!?! Det betyder alltså=

1. Killian får ett rum med DÖRR

2. Vi får ett rum med DÖRR = nöjda föräldrar

Vi ska dessutom ljudisolera hans dörr för vi ska byta ut alla dörrar i huset så vi ska passa på att ljudisolera dem på nåt sätt då haha! Så man är helt safe och kan ha folk på besök, spela musik, prata högt och göra vad man vill utan att tänka på att han ska vakna av minsta lilla!

Har ni också ljudkänsliga ungar?!?

IMG_0547

IMG_0548

Väldigt argt men sött Kid. Studsbollen han har i handen är typ fastklistrad där jämt. han älskar den. Och ser ni plastasken i duschen? Han plöjer en ask blåbär om dagen om han bara får. Han älskar bär!Kommentera


fyra × = 28