Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

ljusfärg med blekta slingor

2012-04-14 @ 20:04

Idag gjorde jag uppljusning av min gamla pt Ulrika. Min första PT jag hade på sats Globen för typ .. 4 år sen?! Sist jag färgade hennes hår gjorde vi henne strawberry blonde… ni minns va?:)

Idag ville hon bli extra blond fast på ett naturligt sätt, alltså utan att se blonderad ut.

Jag la då en ljusfärg i hela håret samt blekta slingor i överhåret för att få det extra ljust där och lite skiftningar i håret. När jag sköljde färgen nyanserade jag även slingorna med en kall toning. Själva grundfärgen i håret (av ljusfärgen) blev alltså en varm/neutral ljus blond färg och slingor i väldigt ljus, ljusblond ton med lite kallare inslag. Och sen toppade vi håret. Fint blev det!

IMG_0602

IMG_0600

Glömde fota förebild idag, to bad:/ men såhär såg det ut innan jag fixade hennes hår förra gången:IMG_0778

Efter, strawberry blond

IMG_0783En kommentar på inlägget “ljusfärg med blekta slingor”

  • Anna

    Snyggt som vanligt :)

    2012-04-15 kl 19:14

Kommentera


8 + = elva