Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Min son gååår snaaart <3

2011-11-21 @ 15:24

Killian går när jag håller honom i ena handen, han går minst 20 steg utan problem!! Han är sååå himla stark o har världens bästa balans!! När jag släpper honom så hukar han sig sakta ner mot golvet o börjar krypa, inte långt kvar tills han börjar gå nu!!! JAG ÄR SÅÅÅ STOLT 😀

Vi har precis kommit hem från gymmet, har tränat med Pt-Emma, shit vad jobbigt det vaaar!!!!! Nästa gång blir på torsdag. Jag skulle ge hemma mitt kostintag för hela helgen fre-sön så det har varit lite jobbigt i helgen med att väga o hålla på. Hon ville veta exakt vad o hur mycket jag åt. Ska bli spännande o se vad hon säger på torsdag när hon kollat igenom vad jag stoppat i mig..haha.

Har pratat med butiken i Sickla där vi beställt HAY-bordet jag pratade om igår, han sa att vi fick låna hem lite lampor, kuddar etc inför vår fotografering om vi ville. hur snällt var inte det?! helt gratis liksom. så det ska vi absolut göra!

Det var en tjej här nu också som hämtade vår runda svarta matta vi hade under matbordet innan men vi har ju fått plocka bort den såklart eftersom att killis sprider mat överallt.. så nu har vi blivit av med den, skönt!

Ska kasta i mig lite mat nu o sen iväg på nästa ärende! Talar om sen!

Killian påväg upp i fönstret, han ska surfa lite på Ipaden 😉

IMG_06894 kommentarer på inlägget “Min son gååår snaaart <3”

 • Hanna

  Duktiga killlen!! Träna träna träna! 😉

  2011-11-21 kl 15:35
 • heartan

  Grattis, Killian! Snart har din mamma fullt upp med att springa efter dig. 😉 Kram på er! ;D

  2011-11-21 kl 15:53
 • mammut

  Vad härligt! Duktig kille!! :)

  2011-11-21 kl 15:54
 • mammaheidi

  Vad duktigt! Hur gammal är lillkillen? min tjej gick när hon var 9 månader och 3 dagar och det var jättekul i början. Sen blev det jobbigare när hon skulle på allt :) haha

  2011-11-22 kl 12:35

Kommentera


+ fyra = 12