Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

mina cake-pops!

2011-12-23 @ 10:49

Här kommer en bild på mina cake-pops! hehe.. det var liiite svårt att färdigställa dem faktiskt.. tror att jag skulle skippat philadelphian i kakan för kakmassan blev lite väl kladdig o tung. så nästa gång gör jag samma kladdkaka men tänkte kanske blanda med ngn torr krossad kaka istället, typ ballerina eller liknande.

Alltså, en kladdkaka (ni ser recept i inlägget här under.) o sen låt den svalna o helst vara kall, forma till bollar o sen sätt i pinnar. in i kylen eller frysen så de blir kalla igen o sen doppa i smält choklad. denna gången tog jag 70% choklad. nästa gång ska jag göra med vit :)

Sen doppade jag i lite olika strössel. De flesta ser rätt mongo ut haha, men som sagt kakan var sååå kladdig så den nästan halkade av pinnen o därmed var det svår att dekorera dem. Plus att vissa kunde jag inte  ha stående på tork för ”kakbollen” var för tung, så fick ställa den upp och ner på bakplåtspapper vilket gjorde dem platta på ovansidan tyvärr:/

Men men, this was my first time :)

IMG_0886En kommentar på inlägget “mina cake-pops!”

  • Hannah

    Dom ser jäääättegoda ut Emelie :) såna vill jag också ha nästa gång haha. Kraam och God Jul

    2011-12-23 kl 17:19

Kommentera


× 5 = trettio