Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

MY POTATO OMELETT :)

2012-04-03 @ 19:07

Det har blivit en liten missuppfattning om man säger så!

Okej att det snart är Påsk men såhär mycket ägg kan man fan inte äta, haha! Vi har tydligen inte haft riktig koll på hur mycket ägg vi hade hemma…. nu har vi fram till sommarn iaf, typ. Mycket omeletter framöver alltså!

IMG_0395

Men min potatisomelett som jag gjorde i söndags när vi hade brunch här hemma med kompisar var GRYYYYM.

Jag gjorde bara såhär (världens enklaste och godaste)

Råstekte typ 4 potatisar i småtärningar i olivolja. När dom blivit lite gyllenbruna och knapriga så hällde jag på ca 6 uppvispade ägg med lite salt och vatten i. Sänkte värmen ordenligt och sen smulade jag över fetaost och hackad färsk salvia. (man kan ju ta vilka kryddor man vill men det var vad vi hade hemma, brukar ju bli så;) Sen är det bara vänta tills den är genomstekt o börja äta. Själv åt jag under hela tiden den lagades, haha, jag är en riktig småätare när jag lagar mat!

SÅÅÅ GOTT. Try it! Supergott & Nyttigt!!

IMG_0426

JAA jag har nallat en del här ja:DKommentera


ett + = 9