Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Nike Fuel

2012-04-04 @ 13:00

Jag har ju skrivit endel om mitt Nike Fuel, det är som en slags stegräknare som man har som ett armband på sig dygnet runt! man behöver inte ta av det när man duschar eller nånting! (bara när man badar) Sen laddar man det typ var 5:e dag. Man ser hur många fuel-points man kommit upp i, hur många kcals du bränt, hur många steg du tagit och vad klockan är.

När du synkar den med din iphone eller dator så kan du se mer specifierat vad du gjort under dagen. Tex vilken timme du varit mest aktiv o.s.v. Sen kan du även se och jämföra vilka dagar eller månader du varit mest aktiv, ska bli coolt o se när man kört ett helt år och se när man var som bäst och när man var lite mindre aktiv :)

Skärmavbild 2012-04-04 kl. 12.02.51

Här är min sammanfattning av mars månad. Köpte bandet den 18:e så började ju mitt i en månad. Sammanlagt har jag gått 13 mil på 14 dgr, helt okej:) Och bränt över 14tusen kcalorier !!! Mitt mål är att komma över 3000 ”fuel” per dag vilket jag gjort alla utom 3… men å andra sidan har jag kommit långt över 5000 fuel andra dagar. Dom dagarna jag inte kom upp i 3000 var när vi flög hem, och dagen efter, då var man ju liksom på ett plan i 8 timmar o sen var man bara hemma som en zombie typ:DEn kommentar på inlägget “Nike Fuel”

  • sawiik

    Jag.Vill.Ha. NU!!!! 😉

    Så fort jag cashat in (=skatteåterbäringen) så ska jag beställa ett! Men funkar det att koppla till vilken dator som helst? Jag har ju ingen iphone & har ingen lust & köpa en heller. Men jag ska ju köpa ny dator snart så då är det ju bra om jag köper rätt sort om det nu spelar någon roll. 😉

    Kram & skoj att du kommer lägga upp mer träningsbilder. I like!

    2012-04-10 kl 23:15

Kommentera


+ fyra = 8