Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Normalt att ta bussen till garaget?!

2011-08-01 @ 22:48

Sitter i bilen o önskar vi kunde va hemma snart..typ nu. Är så less på att sitta i bilen hela tiden? Typ kört 200 mil sammanlagt (minst) så är lite less på det om ni fattar? Gps:en säger att vi ska va hemma halv tolv så inte såå långt kvar iaf. Men det dumma med att bo mitt i stor-Sthlm är att även om vi parkerar bilen utanför porten vid halv tolv så kommer det dröja ytterligare en timme innan vi är hemma på ”riktigt”. Först ska alla väskor o skit packas in i lägenheten. Alltså in genom porten, ut på gården o in i nästa port o upp i hissen. Sen när den proceduren e gjord så är det nästa grej. Lämna bilen. Mm precis. Vårt garage e ju inte runt hörnet heller direkt. Vi måste gå över banhusbron o bort till sabbatsbergs sjukhus. O hur långt är det? Ca 1,5 km om jag gissar. Man kan ju gå hem från garaget om man vill, typ om det hade varit soligt o svalt en eftermiddag. Men en kylig natt såhär efter en campingsemester är det inte så lockande. Vi brukar vanligtvis ta bussen till o från garaget, just för att den går utanför vår port o stannar utanför garaget. Men hur normalt låter det? ”jo jag kommer snart, ska bara ta bussen till garaget o hämta bilen ”. Fan vad skönt sen när vi bor i huset. Garageplats en kullerbytta från dörren. Jag kan kasta in väskorna direkt från bakluckan in i hallen. Klart! Jag slipper betala 2000 spänn för en parkering (2000 spänn liksom?!!!) vi betalar inte ens 2000 för vår avgift på lgh i månaden. Nae. Finns mycket bra med o bo i stan men fan så mycket bättre med hus lite utanför, right?!

20110801-103923.jpg
Ett stycke bebis sovandes på stranden idag :)

20110801-104555.jpg
Min nya temugg som jag är mäkta stolt över. Jag dricker ju ALDRIG kaffe för er som orkar bry er:) men är världens temissbrukare o det är jag känd för bland mina vänner;) skulle kunna fylla ett helt skafferi med te hemma utan problem.Kommentera


− 1 = åtta