Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ok el inte?

2012-01-22 @ 18:51

Ni som bor i lägenhet, vad tycker ni om att ställa sina sopor utanför dörren? Våra grannar har precis kommit hem från ett år i USA och jag hade glömt bort att dom alltid hade sopor stående utanför sin dörr men idag blev jag påmind igen… Själv tycker jag inte det är okej!! Ser ju för taskigt ut?! Okej om man gör det ngn gång ibland men dessa människor gör det alltid va fan…
Jag må vara bitterkärring men isåfall står jag för det, inga soppåsar utanför dörren tack!

Dessutom fick jag va extra bitter inatt genom att sticka ut huvudet genom dörren när jag hörde att dom öppnade sin dörr o säga till dem att sänka sin jävla musik. Okej att dom nyss kommit hem från ett år utomlands men ändå?! Har man rätt att ha en hejviharkommithem-fest på högsta volym till kl 01? Okej om dom satt upp en lapp innan så man hade lite koll, då kunde man ju säga till i förväg att man ville det skulle va tyst vid 00.

Hehe fan vad bitter jag låter, får nog gå ut o supa ner mig ordentligt själv snart 😉

Skämt o sido, trodde jag aldrig skulle säga detta men faan så skönt o flytta till småbarnsfamiljsområde o bort från lägenhetshus med massa jobbiga grannar som inte har förståelse.

20120122-174859.jpg
Okej eller inte? ( för 2 v sen stod det två svarta säckar med gran i i flera dar, när vi skulle ha visning fick vi själva bära upp skiten på vinden…)



2 kommentarer på inlägget “Ok el inte?”

 • Linda Olsson

  Fy! Det där är INTE okej, jag säger det av egen erfarenhet. Vi hade grannar som höll på sådär med soporna också när vi bodde i hyreshus. Tacka vet jag eget! Gud så skönt det är, och tyst och lugnt! :) Förstår att du längtar efter flytt! :)

  / Linda

  2012-01-22 kl 22:56
 • Kaj

  Hej, jag hade inte brytt mig om det va sopor som väntades på att tas ut efter några timmar. Men ett stort NO om de är där över natten och granen?? Wtf.
  Men vad jag tycker är mest synd är att du inte uppdaterar så ofta längre i bloggen, har du tröttnat?? Men men förstå ju om du inte orka, trots att det sitter en stackars f-ledig morsa som törsta efter lite underhållning mellan bajsblöjjorna. ;D

  2012-01-24 kl 20:11

Kommentera


6 × = trettio sex