Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

papporna är ute o firar sina bebisar

2012-04-20 @ 21:57

Vad gör ni ikväll? Johan är ute och firar Niklas som nybliven pappa. Jag tänkte lite på det. Att när man får barn… då ska alltid papporna ut o supa o röka ciggarr. När får mammorna fira då? Tänk vad enkelt det vore om papporna kunde typ,…amma. Så vi mammisar kunde ut o fira också. Fast när jag tänker på det så var jag nog aldrig direkt sugen på att gå ut när jag precis hade tryckt ut en bebis. Och inte 6 månader efter heller. Nu kan jag sakna det ibland!

Jag har typ inte druckit (och blivit full) sen långt innan graviditeten så alkoholtarmen är ju typ oskuld på nytt. Jag kan dricka en lättöl o säkert bli full typ. Men nu börjar det ju faktiskt bli vår så snart ska jag ut o vina igen! Vilka är på?;)

Selma är här iaf, och vi har lite fredagsmys… lite plockmat…. och ja, typ 1 kg godis..hahaha…

bild

bild kopia2 kommentarer på inlägget “papporna är ute o firar sina bebisar”

  • Hanna

    Måste bara säga att jag provade Celsius för första gången idag. Har tänkt göra det sen en tid tillbaka då du har skrivit så gott om den (du borde bli sponsrad av dem) men har inte blivit av. Oj vilken effekt (psykisk eller ej vet jag inte) men hade otrolig energi efteråt då jag gick på ett indoor walking pass och jag brände 100 kalorier mer än vad jag brukar, orkade öka motståndet en hel del! Kommer definitivt att användas igen! Kul att du la upp tips på övningar då du va på gymmet, alltid kul med inspiration så man inte alltid kör samma övningar!

    2012-04-20 kl 23:29
  • emeliecabezos

    tack hanna , jag kommer fortsätta med fler övningar och tips!! celsius är gryyyym :) kram!

    2012-04-26 kl 18:09

Kommentera


− tre = 4