Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Påväg till Clarion

2011-09-28 @ 20:35

Jag är på väg till Clarion hotel på söder.

En av mina bästa vänner Martina e uppe i Sthlm på jobb o bor där över natten. Skulle eg träffat henne idag mellan 16-18 när hon hade en lucka från jobb men SJÄLVKLART missade jag det då jag skrivit upp detta i min gamla iphone som ni vet gick sönder.. O sen missade jag givetvis o skriva in det i min kalender igen när jag fick en ny telefon. Så hon messade mig igår o skrev ” imorgon kommer jag, vi kan ses mellan 16-18″ MEN JAA!!! Perfekt för det är EXAKT den tiden Johan o jag ska till SMÅA för sista checken av våra tillval på huset. (o vi har strulat såååå himla mycket med våra tider hos dem, missat två st och bokat om en tid två ggr… Så dom borde va jävligt lack på oss men som tur är så är Louise våran inredningskonsult världens mest förstående människa och sååå serviceminded!


Men iaf, jag kunde ju verkligen inte avboka detta så det fick bli så nu.
Ska träffa Martina nu iaf så det blir ju bra tillslut:)
Har precis pratat med mormor också som ligger inlagd för operation på sjukhuset i Linköping. Hon är 85 år och ska operera hjärtat imorgon. Jobbigt! Hoppas verkligen allt går bra…

20110928-083314.jpg
Har ni tänkt på hur sällan man använder handväska sen man fick barn? Jag använder aldrig min längre, lägger ju allt i vagnen jämt som man behöver. Så alltid lite kul nu när man får ha sin EGEN väska now and then;)Kommentera


sex × = 54