Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

ROOM

2012-04-07 @ 18:14

IMG_0485

Det fina köksskåpet vi hittade idag på Room:)

Idag gick vi en promenad, eller rättare sagt skulle, men faaaaaan så kallt det är?! det är strålande sol men iiiiiskallt i luften. Så vi gick till stan istället för promenad vid vattnet. Hamnade på PUB och kollade inredning till huset.

Hittade det perfekta skåpet som jag vill ha i köket. Jag vill nämligen ha ngt slags öppet hyllsystem på den väggen som är fri, så att man kan ha tex teburkar, muggar, assietter vaser, o dylikt där. Det ska vara synligt, det är det viktiga. Det blir så himla mycket levande när man ser lite porslin och färger i köket så vill jag ha det. Nu hittade jag inte öppna hyllor utan ett slags skåp med glasdörr men visst var det snyggt?! Det fanns både i vitt och svart och det lutar åt det svarta..

IMG_0483

Likadant fast vitt… vilket är snyggast?!

Hittade även en as-snygg klädställning som vi kan ha i sovrummet, till alla kläder som man bara lägger på hög..know the feeling?;)

Jag är expert på det nämligen, fråga Johan:D

IMG_0487

Perfekt med den lilla hyllan där nere så man kan ha lådor eller ställa skor på

IMG_0490

Noaks ark, superfin i trä med massa olika djur. Den här tror jag att jag har bloggat om tidigare, finns också inne på PUB, dom har så himla fina leksaker där och barninredning!

GLAD PÅSK FÖRRESTEN :)En kommentar på inlägget “ROOM”

  • Anna

    Det svarta var snyggast! Och en klädställning borde jag också ha…

    2012-04-08 kl 13:21

Kommentera


6 × = femtio fyra