Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

shape up, appen som räknar dina kalorier per dag!

2012-04-26 @ 17:57

Laddade ner den här Appen, shape Up som jag fick tips om på JENNIES blogg. Den verkar bra! OM man har tid att sitta och skriva in allt man äter.. Tydligen har jag idag ätit för mycket fett och alldeles för lite kolisar hittills, kolla!!! haha

IMG_0846 2

(det jag har ätit är kyckling, mozarella, avokado, spenat, tomat, tzatsiki, 1 apelsin, 1 celsius, lite havregrynsgröt och lite choklad… ja, jag har mens!!! mensmammi! är skit-trött och lååååg. Har inte tagit mina heat heller sen igår på dagen för jag fick panik i min hals. Ska vänta tills imorgon med att ta dem igen. Ska träna med min pt imorgon kl 12.30 så då ska jag ta dem innan dess.

IMG_0507

Har lust att krypa ner i sängen nu, är sååå tröööööööött.3 kommentarer på inlägget “shape up, appen som räknar dina kalorier per dag!”

 • Jennie

  Den är jättebra! :) du kan själva ändra hur mkt protein, kolhydrater och fett som du vill äta varje dag. Jag har dragit ner på kolisar och ökat fett och protein. Så de blir lite GI på det hela :) sen har jag inställt att gå ner 1 kg i v till en början med. Så ja får bar äta 1300 kcal änsålänge men de fungerar bra. Så länge jag tränar är det inga problem att hålla :)

  Tack för länken! Ses om en vecka, ska bli roligt att träffa er igen!

  Kramis

  2012-04-26 kl 19:31
 • Jennie

  Jag dränker mina tabletter med 2 glas vatten och liksom kastar ner de som i ett vattenfall :) annars tömmer du innehållet i vatten och dricker de så. Men de smakar mer förjävligt 😉

  2012-04-26 kl 19:33
 • Jennie

  Juste. JENNIE heter jag faktiskt 😉 hihi

  2012-04-26 kl 19:34

Kommentera


× nio = 54