Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

siemens dåliga kaffemaskiner…

2011-10-27 @ 14:51

Jag har mens och huvudvärk. Men jag är iaf hemma o kan ”ta det lugnt”. Vi har en snubbe här nu som ska laga vår kaffemaskin. Vi har en inbyggd i köket som typ aldrig fungerat sen vi flyttade in. Han som bodde här innan oss var t.o.m här o skulle kolla för vi blev såklart arga för att den inte fungerade.

NU, 1,5 år senare har vi äntligen för andra gången nu (dom var här för 2 veckor sen men det är ingen skillnad på kaffet) en snubbe på siemens som ska laga den på ngt sätt. Kan ju vara bra om allt fungerar när vi flyttar liksom. för vi är inte dryga som dom som bodde här innan oss 😀 dom lämnade tex även gammalt schampo med mögel i i duschbehållarna… mysigt det var att diska ur dem sen…

Vi fick reda på att vi ska få hyreshöjning nu också, SÅÅ lägligt med tanke på att vi ska flytta, NOT!!! vi har sån otur alltså. hoppas inte vi får mindre för lägenheten bara för det!

När siemens-killen har dragit så ska vi nog ut på en liten promenad iaf, känner att jag behöver luuuft!

JU00ICSB_q100_h400_w600_mFile_cmFitAndClip

O så fint det ser ut! men då vet man inte att det är en kaffemaskin där som spottar ur sig blaskigt kaffe..

FU00ICR8_q100_h400_w600_mFile_cmFitAndClip

Dessa var alltså fulla med gammalt schampo o mögel när vi flyttade in. mysigt?!Kommentera


9 + = sjutton