Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Stressdusch för en femma

2011-07-29 @ 22:00

Idag fick jag duscha. Man får inte duscha så ofta på roadtripp-husbil-husvagns-semester. Det hör liksom till. Det hade visserligen bara gått en dag utan dusch … Eller vänta nu, två blir det visst:D hur som helst, superskönt o duscha iaf. DET ENDA som irriterade mig till fullo var att man skulle stoppa i en femma för i få vatten o sen visste man ju liksom inte hur länge det skulle räcka? Mitt vatten räckte fram tills att jag skulle skölja ur min inpackning. Ja vad gör man? Som tur var fixade min brorsa nya femmor, eller sprang o växlade till flera femmor så jag kunde skölja ur inpackningen o Lena o selma kunde duscha också. Sen var det en lite jobbig äggaktig doft som kom upp från golvbrunnen, avloppsdoft mmmm.. Men vi blev rena iaf:)Kommentera


4 − = tre