Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

TACK

2011-03-29 @ 13:00

Hej på er! Nu ska jag berätta om denna fantastiska uppfinning som jag är så fruktansvärt tacksam att vi köpte. Först tänkte vi köpa en tripptrapp-stol med en insats för spädbarn, men det kalaset skulle kosta 3000 spänn sammanlagt o dom pengarna har man ju verkligen nu när man går på föräldrapenning som dessutom inte har betalats ut ännu. Men sen kom vi på att vi kunde köpa en babysit heter det så? en babybjörn babysitter eller vad det nu kallas o heter. Och den är ju sååå fantastisk!! Vet att jag själv satt i en sådan när jag var liten och de flesta bebbar har nog gjort det. Nu kan jag faktiskt gå ifrån Killian och göra saker utan att han skriker. Igår t.ex så satte jag honom där o sen sprang jag ut i köket för o fixa frukost o städa upp efter helgen o sen började han skrika efter en stund men jag tänkte, fan, nu får han vänta ett par minuter. Efter en stund blev det helt tyst, o när jag kollade in i vardagsrummet så har han somnat…!! Från att ha suttit o mer eller mindre gallskrikit så somnade han utan att jag ens var närvarande, perfekt :)

Av ngn konstig anledning tycker jag även att han blir bättre o bättre på att vara själv. Han sover längre på nätterna också tror jag. Inte för att jag har sån koll på tiderna men det känns som att jag får sova bättre. Dock sover han ju fortf i sängen med oss men det får han väl göra ett tag till. Tack för alla kommentarer, det känns bättre när man vet att fler har och har haft samma ”problem” även om jag inte önskar er att ha dem men ni förstår vad jag menar…

bild

Lilla korven, satte honom i babysitten när vi kom hem från stadsförvaltningen idag, har ni också gjort faderskaps-tjaffset? Skriva på massa papper om att era sambos är pappor? Visste ni att det är 10% av alla pappor som eg inte är pappor till sina ungar??? Sjukt eller hur. Helt vrickat. Kommer inte ihåg vem som sa det till mig eller vart jag läste det men det är ju helt sjukt, man blir ju fan mörkrädd.

Nu snöar det också, underbart! Längtar så tills man kan vara ute på lååånga promenader och det är sol ute o varmt. Nu är man ju inte direkt sugen.

Vägde mig häromdagen, har gått ner till 69 nu. Ett kg ner på typ de senaste ..3 veckorna?? typ nåt sånt. Går segt nu. Men iaf ett kg, bättre än inget. Kan inte säga att jag rört mig nånting eg. Gått lite småpromenader bara. Tycker att det är alldeles för kallt ute fortf. 6 kg kvar till inskrivningsvikten, sen ska jag ner 3 till ca…3 kommentarer på inlägget “TACK”

 • Ellie

  Nej jag lånade den på förskolan men den finns garanterat på biblioteket eller som du säger, att du köper den själv. Ja jag skulle aldrig klara mig utan babysittern, den lägger jag henne alltid i när jag ska göra annat och man kan förflytta den väldigt enkelt. Står jag och diskar brukar jag lägga henne nedanför mig så hon ser mig eller ställa ett plastbabygym ovanför så hon kan sparka och leka med leksakerna, det älskar hon!.Allt är bara bra med oss och hon växer så det knakar, hon är redan 9 veckor och inne på sin 10:de:)

  De där pappren du pratar om fyller man bara i om man inte är gifta. Jag är ju gift så vi behövde inte göra det. Har kompisar som fått fylla i dessa och tydligen ska det vara helt sjuka frågor haha. kram

  2011-03-29 kl 14:16
 • gullan88

  Gud va kul att det löste sig för dig och Killian. 😀 Jag har provat silikonnapp men min lilla sötnos är för ivirg och vill att mjölken ska komma på en gång, med nappen måste han ju suga ett tag innan det kommer. Han blir inte så glad om jag säger så!!

  Vi fick en Babysitter av mina svärföräldrar och den är helt UNDERBAR. Jag kan ta med mig den till duschen och duscha medans han sover, kan ha den i köket när jag diskar. Helt underbart. 😀

  Kram

  2011-03-29 kl 16:57
 • emma

  Grattis till ditt vackra mirakel!

  Å tack för att du delar med dig av din förlossingsberättelse. :)

  ha en fin dag!

  2011-03-30 kl 9:56

Kommentera


+ 6 = nio