Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tips på nyttigt mellanmål till oss mammor!

2011-08-31 @ 14:37

Vill ni ha tips om bra mellis som är snabbt o fixa o är supergott o supernyttigt? Toppen för oss stressade mammisar som knappt hinner äta o toppen för oss som försöker tappa fett!

Mixa frysta bär eller frukter (t.e.x fryst mango, hallon, jordgubbar eller blåbär) tillsammans med en burk kesella (jag brukar ta 10%) o sen ha i en skopa proteinpulver (jag har hallonsmak, har beställt det på gymgrossistens hemsida) volia!  Du har en frozen youghurt/smoothie (om man har i lite mjölk så får man mer drickkonsistens! själv gillar jag att den är krämig o att jag äter den med sked som en god glass/youghurt.

Man kan skippa proteinpulvret också såklart! är ju massor med proteiner i kesellan dessutom, men i och med att jag tränar o försöker komma i form 😉 så försöker jagh proppa i mig proteiner för o bli av med allt fett på kroppen!

Testa, ni kommer bli beroende!!!

mangoglass-e1272191441318

Fick sno en bild på nätet nu i och med att min iphone e paj o min ipad kommer idag tror jag?! så imorgon eller ikväll kommer allt vara så vanligt igen :) så om ni tycker att det har varit bloggtorka ett par dar så hoppas jag ni har överseende med att jag som sagt inte haft varken kamera eller telefon…

Men det är iaf typ såhär det ser ut, såå jävla gott, testa!Kommentera


9 − åtta =