Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

träning åååå så skönt!

2012-05-06 @ 20:26

Detta skulle jag lagt upp igår, glömde! kommer nu då istället :)

Det var så himla skönt att träna styrketräning idag. Var ju mer än en vecka sen sist! (eftersom jag varit nere i småland). Vi körde både ben, armar rygg och mage. Fotade mig i spegeln när vi stretchade för mina armar och axlar var så snygga, haha! vilken skillnad från när man var preggo alltså.

IMG_0991

IMG_0994En kommentar på inlägget “träning åååå så skönt!”

  • Ammi

    Ååå, Jaaa! Armarna är det jag behöver jobba hårdast med nu.
    Wtf, vad hände? Hur kunde de bli så degiga på ”några” månader?

    2012-05-06 kl 21:35

Kommentera


4 + åtta =