Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tvätta tvätta tvätta tvätta tvätta….

2011-11-15 @ 16:18

Ååå!!! Jag orkar inte!!! Varför växer tvätthögen så jävla snabbt?!?! Längtar verkligen till jag har tvättstugan en kullerbytta från köket. Då kan jag skutta lite lätt mellan disken o tvätten & samtidigt kolla på oprah… Eller nåt. Nu måste man skriva upp tider. Konka allt in i en trång hissjävel o sen springa upp o ner, upp o ner. O killis på armen.

20111115-151312.jpg
Egentligen så har vi faktiskt tvättmaskin i lägenheten men den tar typ 2,5 h o köra?! O vi har inte riktigt plats för o ställa upp en torkställning här. Typ i duschen i så fall? Vet inte hur många ggr jag har svurit pga den jävla torkställningen som man flyttar runt. Likaså dammsugaren och barnvagn, babysittern & gåstolen…Jag är uppenbarligen lite sur för att vi har alldeles för mycket tvätt o ingen egen tvättstuga. Det var det jag ville säga. Och att vi har alldeles för mkt leksaker o grejer i lägenheten som tar massa plats.
Hejsan!Kommentera


sju − = 2