Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Universums fulaste passkort taget!!

2012-02-22 @ 15:39

Då har Killi o jag varit nere hos polisen o tagit ett nytt pass till mig. Kortet blev….katastrofalt!!!!!!! Än så länge är det jag och passkillen som har sett det. Och där stannar det tills det att vi kommer till kontrollen på arlanda samt USA. Jag tog kortet iklädd träningskläder, blek, svettig, fult hår o med Killian grinandes i bakgrunden. Plus att man var tvungen o vinkla huvudet på nåt konstigt sätt så man ser helt mongo ut.

Well well, nog om det! Nu ska Killi o jag baka en tårta för han FYLLER JU ÅR IMORGON!!!!! Killis blir 1 år, kan ni fatta?!?!

Så jag har köpt massa gottis. Blåbär, jordgubbar, ett jättefint ljus, mörk o vit choklad, sylt, vaniljcreme, chokladmousse, grädde, you name it. Nu ska vi bara googla fram lite gottiga recept också så vi kan börja. Ska försöka skriva hans namn med choklad tänkte jag. Hoppas jag lyckas.Undrar vilket som blir godast. sockerkakstårtbotten eller chokladkaksbotten?

BTW igår fick jag nedanstående i ett brev på posten. Jag är känd som kupongnörd inom mitt sociala nätverk. hehe, tack Sandra!

IMG_1287Kommentera


− 2 = sex