Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

vårat hus-första kollen

2012-03-13 @ 20:58

Idag var vi inne i vårt hus för första gången. Vi skulle kolla alla tillval och så, så att allt var OKEJ.

– Golvet- asfint (vitglaserad ask)

– Badrummet (jättefint, men inte i närheten av vad vi har nu) vi ville nämligen ha sånna stenplattor som ser ut som trägolv som vi har nu i lägenheten men det gick inte p.g.a fallet i badrummet, synd:/ Så nu kör vi på lite mer svennebanan-stil med stora vita plattor på väggarna och en fondvägg med små lattefärgade pelare. Men jag tycker det ser fräscht ut!

– Köket… ALLTSÅ HJÄLP. det såg förJÄÄÄÄVLIGT UT. verkligen. Dels så har dom gjort heeeelt fel än vad vi skulle ha det. Vi hade valt att ha tre friliggande överskåp i mörklila och alla underskåp vita. MMM jOOO men då har dom vräkt på med att sätta upp en hel jävla vägg med lila skåp upp till taket, wtf?!?!

plus att dom skåpen är helt matta, jag trodde dem skulle va högblanka lila… suck. så nu måste dom göra om hela skiten. Plus att jag inte är nöjd med dom vita skåpen heller. ser helt ikea-basic ut och trist. Jag ska ringa imorgon o se om dom kan byta till svarta underskåp o byta ut dom lila överskåpen till vita. Får se hur det går…

tredje våningen kändes superliten dock så där får vi tänka om med möbleringen medan första våningen känns riktigt stor (vardagsrum och matsal mot baksidan) så där kan vi ha både soffa&tv och matsalsbord.

Pass på, Här kommer lite bilder!

IMG_0201utsidan! Balkongen ser ni till höger högst upp på tredje våningen! Fönstret vid dörren är till köket

IMG_0198Badrummet på övervåningen. Badkaret ska stå där också, vi har valt standard-badkar men ska gradera upp oss såfort vi flyttat in. Ska reka efter ett riktigt nice badkar o sälja det andra på blocket.

IMG_0196vardagrummet nere sett från köket/hallen

IMG_0197Johan & Killis i hallen

IMG_0193Killis i sina nya nike-skor som han fick av Pia i 1årspresent, love it!! tack pia <3

IMG_0202 Såhär vill jag att köket SKA se ut…. får se om jag lyckas!En kommentar på inlägget “vårat hus-första kollen”

  • annie

    åh ska ni skaffa hus, jag och jochen är också sugna, men
    tycker det är lite läskigt:) super fint var huset iaf.. kommer ni ner till kalmar snart? kram

    2012-03-13 kl 21:30

Kommentera


fyra − 2 =