Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

4 veckor!

2013-09-05 @ 09:32

Ja, då har 4 veckor gått! Tiden har verkligen gått fort, samtidigt som det känns som vi alltid haft honom!

Förra veckan hade jag har hittills gått ner 14 kg och hade 3 kg kvar till det jag vägde innan graviditeten. Idag har jag fortfarande gått ner 14 kg och har 3 kg kvar. Väger nu 68 kg men vill först och främst komma ner till 65 kg, gärna lite mer och sen börja bygga muskler igen!

Känns bra även om jag inte gått ner något på en vecka. Har inte varit ute på några promenader men har varit på gymmet en gång! Och ska gå dit idag, så minst 3 gånger i veckan ska jag försöka klara av! (Det var Robins krav för att jag skulle få ha kvar gymkortet, haha)

IMG_4209 IMG_4208

Är nöjd med magen när jag står upp, sitter jag ner blir det en liten degbulle men det är verkligen ingenting jag stör mig på, tycker det bara är lite gulligt! Trodde verkligen jag skulle må sämre över min vikt, men med tanke på hur stor jag var under graviditeten så känner jag mig riktigt smal nu!

Och Bob, han växer så det knakar! Har inte mycket kläder som passar längre, kanske får ta fram storlek 62? Haha! Han är väldigt snäll och duktig! Tar ibland lite tid att natta honom på natten men han somnar för det mesta i sin egen säng helt själv! Hans mage känns bättre även om han ofta ligger och trycker och stönar, speciellt på natten. Vi har gett honom ersättning 1-4 gånger per dag då det inte känns som han blir helt mätt av bröstmjölken. Vilket känns väldigt tråkigt. Han blir starkare och starkare i nacken! Och det känns inte längre som man behöver vara lika ”försiktig” som det kändes i början! Han har lett några gånger och det känns inte som det är gaser, men man är inte helt övertygad men tror snart att det kommer! :)

IMG_4211Kommentera