Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Hårdträning+banting!

2014-04-23 @ 18:33

Nä nu har jag fått nog på mitt ”lilla” överfläsk! Efter graviditeten gick jag nästan ner till det jag vägde innan, hade 0,5 kg kvar! Sen vet jag inte vad som hände! Jag blev förslappad i ca 3 månader. Nu väger jag +8 kg från det jag vägde innan graviditeten , vilket INTE är okej! Så nu är det stopp!! Ska köra ren kur med shakes, ska in och väga och mäta mig imorgon på cambridge och få stöttning och peppning!

Har tränat bra nu i ca 1 månad men behöver mer, sommaren och beach 2014 är ju snart här!  Och jag är så sjukt peppad! Tränar med min kompis Sarah och det är verkligen guld värt att ha någon som pushar en att gå till gymmet!

Igår körde vi biceps, triceps, axlar och lite mage! Idag körde vi baksida/framsida lår, lite rygg och lite mage! Imorgon blir det bröst och rygg!

Jag går på Nordiq Wellness och dom har någonting som heter ”drops” som man laddar ner som app och för varje gång man går till gymmet så får man 100 drops! Och där kan man nå ”milstolpar” och även få rabatt och gratis grejer när man når vissa av dom! Tycker detta är helt fantastisk! Man blir så taggad på att gå till gymmet och man tävlar mot sig själv, vilket är toppenbra!

Har även börjat köra ”7 minutes workout” en gång varje dag nu! Dom hade nya övningar nu men för att låsa upp dom mpste man träna 1 gång om dagen i 1 och 2 månader! Så jag antar utmaningen! 😀

Heja mig!

För er som tränar och känner er lite opepp så kan jag rekommendera Celsius! Det är en super god dricka som endast innehåller 10 kcal och man blir super pigg och taggad av dom! Innehåller en massa nyttigheter!

IMG_7445 IMG_7436 IMG_7441 IMG_7466

 Kommentera