Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Mitt brev till mig själv från år 2002

Längtar, längtar!!! Pillermensen är slut och om 2,5 vecka åker vi till Grekland. Blir det någon bebis innan Grekland tro? Eller blir den till i Grekland kanske? I lördags rensade vi uppe på vinden och då hittade jag ett brev som jag skrev till mig själv år 2002 när jag bara var 15 år gammal. På brevet stod det ”Till Emma 25 år” och att jag fick öppna det som tidigast i februari 2012. Det var verkligen jättekul att öppna och läsa det! Jag hade skrivit hur jag önskade att mitt liv skulle vara när jag var 25 år. Det stod om min längtan om att få barn, att jag ibland längtade så mycket att jag nästan ville gråta! När jag läste det blev jag ännu mer glad att vi har tagit det beslutet som vi har gjort!

.

Sen hittade jag också mammas papper från mödravårdscentralen. Det pappret när mamma skrev in sig på MVC efter att hon hade fått reda på att hon var gravid med mig! Jag var först beräknad till 870702! Tillsammans med pappret fanns också ett papper från när jag föddes! Det var jättekul att se! Jag fick verkligen en känsla i mig hur det måste känts för mamma när hon fick reda på att hon skulle ha mig. Nu vill jag också ha en bebis. Jag längtar såååå tills jag får ett plus på mitt test! Jag har köpt hem graviditetstest och ägglossningstest från testlagret. Tänkte börja testa när jag har ägglossningstest efter första ”riktiga” mensen eller när jag har ÄL-sekret.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 − tre =