Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

8 veckor

Nu är pluttis 8 veckor gammal och 1 dag! Tiden bara springer iväg! Jag tänker ofta tillbaka på förlossningen med glädje och är lite avundsjuk på alla som väntar sitt första barn och ska få uppleva det där häftiga för första gången!

Lucas skrattar mycket och ofta nu :-) det är så mysigt! Han är helt stabil i nacken nu. Vi behöver inte hålla hans nacke alls numera. Han gillar att sitta upp och titta runt för sig själv, men inte för länge för då kommer ett litet tjut som betyder att han vill ha uppmärksamhet och får han det så kan skratta kort därefter :-) Han tycker om babygymmet nu som har varit totalt ointressant innan och nu har vi börjat inleda ordentliga nattningsrutiner. Hoppas han vänjer sig snabbt för det är förbannat tråkigt att försöka få honom att sova själv… Hela denna kvällen gick åt till det!

På bilden har han precis skrattat men när jag skymmer mitt ansikte med min mobil med neonrosa skal så ser han ut så här :-) haha!!

20130512-223446.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 + = sju