Hej! Det är jag som är Emma och det här är min blogg, På Smällen! Den 16:e mars 2013 blev jag och min fästman föräldrar till vår underbara Lucas! Just nu befinner vi oss i Salvador i Brasilien! Häng med oss och läs om hur det är att vara mammaledig i Brasilien! Läs om livet som förstagångsmamma, tankar om bebis, tips, tester, träning och massor av annat! ♥ Vill du göra ett samarbete, sponsra en tävling eller komma i kontakt med mig? Maila mig: pa.smallen@hotmail.se

Add Comment Register

Från hönsägg till huvudet på bebis

Tänk att det redan är vecka 19! Jag har snart gått halva graviditeten!!

När jag tittar på min mage uppifrån så är det som att jag redan ha vant mig vid den. Det känns liksom som om den bara är pyttelite större än innan jag blev gravid. När jag ser bilder på min mage innan jag blev gravid så tänker jag: ”Va?! Har jag varit så smal??!” Jag har aldrig tänkt så om mig själv innan att jag var smal, jag som aldrig blir riktigt nöjd med min vikt…! Men samtidigt skulle jag aldrig säga att jag är tjock eller mullig för det vet jag att jag har aldrig varit, men jag har nog aldrig varit så nöd med min kropp som jag är nu, ironiskt nog!!!

Nu är ju min livmoder lika stor som ett nyfött barns huvud och bebisen är lika stor som en mango. Men tänk att livmodern har växt från storleken av ett hönsägg till storleken av en bebis huvud.. då fattar man ju att magen också har växt lite mer än ”pyttelite” som jag har fått för mig…! Haha! När jag jämför bilder så kan jag ju se att magen har växt ganska mycket också!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


3 × nio =